- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
O en küçük kardeşBi de şey var profil fotosu kk olan biri. O kim bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O en küçük kardeşBi de şey var profil fotosu kk olan biri. O kim bilemedim şimdi
Hakkaten izleyince noluyo bende bilmiyorumİzleyince n’oluyo ki? O kadar kişi izliyorum hiçbi hareket yokbi de curly erkek mi kadın mı?
Adam teknoloji bakani gibi bir şey sitedeSesu etiketi var da emin olamadım
Çok para var mı abla bi işte? Varsa eğer yarın işe gidince nüfustaki arkadaşlara söyliyim Kazen abinin kütüğe beni kızı olarak işlesinlerO en küçük kardeş
Sevgi bağı kuvvetleniyorHakkaten izleyince noluyo bende bilmiyorum
Sor sor gülüm,sayende bende bilmiyordum ama hep merak edip soramiyordumİsabelle Kazen evli, curly kazenin erkek kardeşi, nevreste isabelin arkadaşı. Mune kaldı geriye
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktanSor sor gülüm,sayende bende bilmiyordum ama hep merak edip soramiyordum
Lütfen bunu geçmeyelim Nevreste hanımÇok para var mı abla bi işte? Varsa eğer yarın işe gidince nüfustaki arkadaşlara söyliyim Kazen abinin kütüğe beni kızı olarak işlesinler
İyi akşamlar canımAnnenin topkapısı ilk mesaj resmimizİyi akşamlar yeni yıla yeni kategori gelmiiiiş konudaki fotoğraf da olay yaniiiiii Elalis
Jenna her yerdeBak görüyoruz
Birde profil sadece beni izleyenlere açabiliyoruz
Eki Görüntüle 2753208 Eki Görüntüle 2753209
Çok para var mı abla bi işte? Varsa eğer yarın işe gidince nüfustaki arkadaşlara söyliyim Kazen abinin kütüğe beni kızı olarak işlesinler
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan
Ben gönüllü çalışıyorum para almıyorumOnlar ne kazanıyor bilmemÇok para var mı abla bi işte? Varsa eğer yarın işe gidince nüfustaki arkadaşlara söyliyim Kazen abinin kütüğe beni kızı olarak işlesinler
Hadi başlayalımSonra beraber kirletelim mi?
Daha yataktan çıkmadım, gelHadi başlayalım
Gönlünü sevdigim Baskasi olsa zaten asla uğraşmaz,seviyorsun da yapıyorsunBen gönüllü çalışıyorum para almıyorumOnlar ne kazanıyor bilmem
Geldim yavrum söyleeeAkşam olunca gözlerim onu arıyor