- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yok canim ben cardio,agirlik,plank,mekik,sınav,squat,leslie yaptimNe sporu bu bebek sadece yürüyüş mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim ben cardio,agirlik,plank,mekik,sınav,squat,leslie yaptimNe sporu bu bebek sadece yürüyüş mü
NeeeyyyyYok canim ben cardio,agirlik,plank,mekik,sınav,squat,leslie yaptim
Neeeyyyy
Merak etme gülücek bende senin gibiydim başlarda ama nezaman ne olacağı belli olmaz hem kendinde alabilirsin şansın çok yüksekEvva kader yine gülmedi bize
Kız gelmiş pro olmuşum haberim yok diyoMerak etme gülücek bende senin gibiydim başlarda ama nezaman ne olacağı belli olmaz hem kendinde alabilirsin şansın çok yüksek
Yoksa veremezdim canim hep yiyip yattim dogumdan sonra,kendine gel dedim spora basladim 1saat45dk hergun bikmadan yaptim yuruyus sadece bacaklari kalcalari inceltiyo onemli olan orantili zayiflamakti oyuzden sıkılaştim onlari yaparakBiz kimlerle konuşuyoruz gülüm sen kimsin içine spor hocası mı kaçtı
Kız allah seni helak ettin kendini sende olacan birgünKız gelmiş pro olmuşum haberim yok diyo
Muhtesemsin canım benim, bu kadınların isteyipte yapamayacağı şey yok maşallah helal olsun sanaYoksa veremezdim canim hep yiyip yattim dogumdan sonra,kendine gel dedim spora basladim 1saat45dk hergun bikmadan yaptim yuruyus sadaece bacaklari kalcalari inceltiyo onemli olan orantili zayiflamakti oyuzden sıkılaştim onlari yaparak
FülüzümYoksa veremezdim canim hep yiyip yattim dogumdan sonra,kendine gel dedim spora basladim 1saat45dk hergun bikmadan yaptim yuruyus sadaece bacaklari kalcalari inceltiyo onemli olan orantili zayiflamakti oyuzden sıkılaştim onlari yaparak
Olcam dimi melektoşum inanıyoruzKız allah seni helak ettin kendini sende olacan birgün
SöleeeFülüzüm
Olacaksın tabi inşallahOlcam dimi melektoşum inanıyoruz
Vaz geçtim söylemiyorumSöleee
Biz olsak tüm kk’ya yayardıkKız gelmiş pro olmuşum haberim yok diyo
Çaba çaba onlar beleşten aldı, havasına girip beleşten kaybederlerKız gelmiş pro olmuşum haberim yok diyo
Oy ağzını yidigimOlacaksın tabi inşallah
NedenkiVaz geçtim söylemiyorum
Ben kendimden korkuyorum zatenBiz olsak tüm kk’ya yayardık