- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Geldi nevos ama galibaAttim tarifimi bekliyorum demekmi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi nevos ama galibaAttim tarifimi bekliyorum demekmi bu
Ellerine saglik canim cok guzel olmusGeldi nevos ama galiba
Of of o ne öyleGeldi nevos ama galiba
Deme öyle degilim tatli falanE Elif_Eylul tatlılığın gözümden kaçmadı fıstık
Ahaha evvam yaaOf of o ne öyle
Vallahi canım çekti sunum efsane olmuşAhaha evvam yaa
Tesekkür ederim kuzu begenmene sevındım gercekten iştw bunları cekeyım diye eşim homurdandı ahahahaVallahi canım çekti sunum efsane olmuş
İddalı diyorum ve çekiliyorumTesekkür ederim kuzu begenmene sevındım gercekten iştw bunları cekeyım diye eşim homurdandı ahahaha
Sogudu diye demis sanirim ısıtır yerdi ne olcakTesekkür ederim kuzu begenmene sevındım gercekten iştw bunları cekeyım diye eşim homurdandı ahahaha
Ne yapsın adam, soğuk tavuk yenir mi, üstelik de mangaldaTesekkür ederim kuzu begenmene sevındım gercekten iştw bunları cekeyım diye eşim homurdandı ahahaha
Bende oyle dedim derimiz soguması mı yani dedim fıldır fıldır gezdirdim hep gözlerimiSogudu diye demis sanirim ısıtır yerdi ne olcak
İyi yapmışsın canımHava açık ama ben yapana kadar ışık kalmayacak nevoşum
Mideye ininca rahatlamistir adamBende oyle dedim derimiz soguması mı yani dedim fıldır fıldır gezdirdim hep gözlerimi
FilizMideye ininca rahatlamistir adam
Bende olsam kedi gibi dolanırdım hele konu mangal olunca adam haklı hanımlarMideye ininca rahatlamistir adam
Yasmin
Can kan geldi yüzüne ahahahahMideye ininca rahatlamistir adam
Haklisin canim konu sunum oluncaBende olsam kedi gibi dolanırdım hele konu mangal olunca adam haklı hanımlar