Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım mamas papas cruise çok başarılı yeni gördüm,yeniçarşım da satılıyor 320 civarı.tam yatar ve poşetler asılıyken geriye devrilmiyor canım.bebeğin ayak koyacağı yerde oldukça uzun.maclarenin istediğim tüm özellikleri ve artısı var sadece1 kg daha ağır dezavantaj.Kullanan birini de buldum ,çok memnun olduğunu söyledi
markası ne acaba?mrb arkadaşım bende ilk bebek dişe düşünmeden gittim maxi coss almıştım rahattık ama tek başıma kullanamadım problem oluyordu sonra basit bastonlardan aldım 2 yıl kullandım otobüse bin vapura bin kapat aç...
tek elle kapat aç fiyatıda 60 tl civarıydı öneririm yanii...
Merhaba canm bende ogluma suny baby sb 323 baston puset aldim memnunum katladigin zamn arkasindaki ipi canta gibi koluna takip rahat tasiyabiliyosun. Fiyatida 160 tl civari dusunebilirsin oneririm canm
Canım bebek araban yedi kilo ise ,bayağı hafifmiş ,benimki 11 kilo olunca mamas papas kuş gibi geldi:))) maclareninmen basit modeli bar 4.8 kilo , ama bebeğin konforu açısından düşününce bende karar geremedim.