pekişimdi ben hatalarını görüpte susmalımıyırm.kabullenmeliyim..ya o hata başka hatalara yol açarsa..bu arada ben 4x4 lük aramıyorum..ama hatalarıda kabullenemem..
bence içindeki sıkıntıyı gidermek çin biraz allaha yönelmelisin sakın yanlış anlama ben senin içini dışını bilememem inançlarınıda bilemem acizhane tavsiyemdir bu sana :1hug:
Yoksa kimse kimin allah katında daha değerli olup olmadığını bilemez ama içindeki eksikliğin sebebi ibadet eksikliği olabilir...
(yaklaşık 2 ay önce) kalbimin üzerinde sürekli oturup duran bir sıkıntım vardı benimde adeta bir yumruk olmuştu ne yapsam mutlu olamıyodum herşeyim tamdı şükürler olsun ama hep birşeyler eksikti gülüyorum eğleniyordum ama sanki içimde bir çocuk sürekli ağlıyordu ve ben onu susturamıyordum bir türlü... Nezamanki mevlanaya gittim dua ettim çok şükür 2 gün sonra 5 vakit namaza başladım a.s. Işte şimdi çok huzurluyum işte şimdi yaşadığımın farkındayım şuan tek sıkıntım ise ibadetlerimi eksiksiz yapabilme isteği ve geçmişteki kazalarım senağlama
bunları yaşamış biri olarak şimdi sana huzur islamda diyebilirim :1hug: Ne diliosan rabbimden dile evlenmek istediğin kişiler hakkında doğru karar vermek için de istihareye yatabilirsin rabbim kimseyi arafatta koymasın ...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ...
cnm benim hatadan kastın ne eğer gerçekten ağır şeylerse tabiki kabul etme ama eğer olağan şeylerse hataları herkeste de olabilecek bunları da abartma hayatını paylaşıoyorsun sen onunla vereceğin ve alacağın şeyler olur beğenmediğin taraflarını düzeltirsin emin ol yaparsın pat diede evlenme tanı hata aramak için uğraşırsan bulursun hepimizin yanlışları yanılışları var hayatta böyle yoğuruluyoruz dimi
cnm kendini yak demiyorum ben ama olur olmadık şeyleri kafanda büyütme kimin geleceğinin garantisi var benim kocam asla aldatmaz nasıl diyebilir bir insan her şey bizim için ben sadece daha ılımlı ol demek istedim benim yada başkasının ortada kalmıcanı nerden biliyosun hem niye ortada kalalım ya onlar bizi kaybetmiş olur
Selam toredo canım evet arafat değil yanlış yazmışsın .........araf senın dedığın..........bı kere sen psıkolojın iyiy değıl bence canım daha dereyı görmeden paçaları sıvamak senınkısı ...nıye hep negatıf duşunuyorsun belkı ıyı bır insan olacak evleneceğın kişi bak bı de zaman geçıyor su gıbı.........sen gonlunu ferah tut ve allha sığın ama bılıkı bı dunya imntıhan dunyası illakı bır derdın olacak şu duyada .kımde dörtdörtluk olamaz..........inş ıysını bulucam de mutlu olucam de........kendını bu hayallrle yıpratma........rabbım daima iyilerle karşılaştırsın canımmmmmmmm
bence dine yonelmelisin biraz tesbih cek dua oku zamam zaman hepimiz bunalim yasiyoruz birde kismetimizde ne oldugunu asla bileyiz suan sana ser gorunen belkide senin icin hayırdır canım buna inan ve oyle yasa. birde arafat degil arafat hacda kullanılan bir deyim bir dag adı sanırım. senin dedigin arasat. yani ne cehennem ne cennet
canım aslında haklısın bu zaten bır bayan için en zor şey ama bıl kı eğer o sana yazılmışşsa onu rabbım sana zaten guzel gösterır ....ben de kolay karar verememıştım zor çunku ........sevmek guzel şey ama karar verdım ve şu an eşimle onyedı yıl oldu iyi ki evlenmışım dıyorum canım sen herşeyı yuce mevlaya bırak ..ve herşeyın hayırlısını iste inan rabbım yolları açıyor ......inş yureğine göre bulur ve evlenırsın hayat tek de çekılmıyor ama sırf evlenmek için de evet demek tabı kı olmaz inş sevebileceğin bırı çıkar karşına.........herşey guzel olur inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?