Arkadaşlar sizlerin bir konuda fikrilerine ihtiyacım var.Biliyormusunuz yada bilmiyorrmusunuz öldüğümüz zaman ahirette cennet cehennem ve arafat diye bir yer varmış.Arafat denilen yer ne cennetlik ne cehennemlik olan kişilerin bulunduğu arada kalmış bir yermiş.Hadislerde adı geçmekte.
Geleyim benim konuma şimdi ben daha ölmedim ve bu dünyadayım sanırım arafatı yaşıyorum bunalımda deprsyondada değilim.iyi bir işim cevrem ve ailem var.Ama içimde bilmediğim bir sıkıntı var.Mutlu değilim.Acıda cekmiyorum.Ama ya içimde kalbimde yaşadığım o burukluk boşluk tarif edilemez.Şu anda yaşım 31 ve bekarım..Şimdiye kadar çok kez evlenmiş çoluk cocuk sahibi olmuştum.iki tane nişan attım.düğünüme çok yakınken.Kötübiri değilim kabrisli asla değilim.BAna bir verene on verenim..cevremde beniçok sever.hiç düşmanım olmadı yada oldu ben görmedim.Zamanında herkes gibi dertlerim sıkıntılarım oldu.Şİmdi ne demek istiyor bu kız diyeceniz niye böle bir konu açmış.ben doğruyu bulmak istiyorum doğru hayatı ve rol yapmadığım beni.çevremde neler görüyorum neler.erkeklerin aldatmaları kadınların eşleri sahipçıkmıyor para vermiyor die aldatmalarını..karşı komşuşuyla aşk yaşayıpta akşamları eşleriyle bir araya gelip abili kardeşli bir komşuluk ilişkilerinin yaşandığı..adamın apartmanın boşluğunda eşini çocuklarının önünde sille tokat dövmelerini.bir adamın eşine sen çalışıyorsn die ben senlen evlendim hadi bu ay kirayı sen öde diyen erkekleri..50 yaşında adamın 20 yaşında bir genç kızın bakireliğini alıp adamın eşi tarafından doktora gidip kızlığını diktirildiğini...kaynanası tarafından evine büyüyapılıp deliren kadını..GÖRDÜM.
EVET KIZLAR SİZLERDE gördünüz okudunuz böle bir takım şeyleri..ama böle şeyler gördükçe ruhumu kaybettim..evlilikten korkar oldum.şu anda tam karar vermiş değilim ama yaşım dahada geçince anlaşmalı evlilik yapıp çocuk sahibiolcam ve cevrem beni evlendi görüp dünya kurtulmuş olcak..ÇOK ÇOK istiyorum evlenmek sevdiğimle ama bir o kadarrr korkunçç korkuyorum...şu anda bende evlenmek isteyen birileri var aşk yaşamıyorum hiçbiriyle sadece test ediyorum ama..inanın maskeeeeee var...birde anlamadığım ben kötü davrandığımda ilgisiz olduğumda nie erkekler çok alakalı oluyor.yada sevmeye başladığında değişiyorlar..yani ben hep ters davaranarakmı mutlu olcam.diyeceğiniz bana hepsi bir değil doğrudur ama onlar azınlıkta..ben ben olmak istiyorum..ileride evlenip kocamı nette bir kadınlar yakalamak istemiyorum..ilerde evlenipte kocamın çocuklarımın önünde bana hakaret etmesini istemiyorum.ilerde evllenipte kocamın benden geçinmesini istemiyroum.ilerde evlenip kocamın yanımda gegirmesini gaz çıkarmasını tuvaletin kapısını kapatmadan işini görmesini istemiyroum...tamam 4 dörtlük olmasın bana yakın olsun..ama maske takmasın değişmesin bende olduğum gibi olayım..sakın beni uanlış anlayıp yermeyin..çünkü ben bu ARAFATTAN çıkmak istiyorum..sevmek İNANMAK İSTİYORUM..fikirlerinizi bekliyorum...
size hayırlı günler diliyorum...