Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim En Kötü Şöför Terazi Burçları

ama iyi bir soförünüz varsa ,kocanız gibi ne gerek var iyi söförlüge gec kocanın yanına otur ön koltuga kurul söyle havalı bir sekilde oh ne rahat bos verin soförlügü sıkıstırma yok kadınlarla yarısıcagız diyen danalar yok birde sizi acemi sanıp lütfedip yol vermeye calısan centilmencikler yok

ben terazi burcuyum kabul etmiyorum böyle bi şeyi eşim seyahat sırasında bile bana kullandırır arabayı :))))

arkadaşlar acayip büyük yalan bende teraziyim 10 yıldır aktif trafikteyim daha hiç kazam yok

ben bu konuya kesinlikle katılmıyorum, bir terazinin tüm özelliklerini taşıyorum başta kararsızlık olmak üzere ancak araba konusunda çok ama çok iddialıyım hatta iddiamı başardım =) biraz feminist duygularım da giriyor işin içine gerçi, erkekler yapabiliyorsa ben neden yapamayayım gibi ama ehliyet kursunda daha ilk direksiyon kursunda ben 3. vitese geçebildim,millet daha çalıştırmayı öğreniyordu.Ehliyeti alır almaz da babam şehirler arası yolculukta gideceğimiz yere kdr kullanmama izin verdi.Ben bu teoriye katılmıyorum iş istekte bitiyor arkadaşlar =)) arabaları seviyroummmm

arkadaşlar 4 yıldır ehliyetim var ancak pek araba kullanmadığım için kendime fazla güvenmiyorum ama ehliyeti izmirde aldım ve orda şehir merkezinde rahat kullanıyordum ama şuan elazığdayım ve burda trafik işaretleri izmir gibi değil nerden araba çıkacağı belli olmuyor.ama bu konuda kendimi geliştirmek zorundayım çünkü paramediğim ve ambulans kullanma gibi bir görevim de var.her ne kadar şuan kullanmıyor olsam da hiç kullanmayacağım anlamına gelmez. ama biliyorumki istediğimi başarırım.ve ben terazi burcuyum.hırslıyımdır..

walla tamaamen yalan diyorum. erkeklere bile taş çıkarırım şöforlükte ve tam bir teraziyim yükselen terazi burc terazi :))

:nazar:kesinlikle katilmiyorum..cift ehliyetim var yurtdisinda kaliyorum esimle trye gelirken bile kullaniyorum ozelliklede direksiyonuma diyecek yok.. ve bir terazi burcuyum ayni zamanda babamda terazi ve onca yilda 1 defa bile kaza yapmis deildir:nazar:

Slm arkadaşlar bende terazi burcuyum ve ehliyeti alırkende direksiyonda çok iyiydim ve ileride daha da iyi olacağıma inanıyorum henüz arabam yok ama olursa bir probelm olmayacağına inanıyorum korkmayınsırnaşık şey

bende eşimde teraziyiz çokda güzel araba kullanıyoruz. bu tarz şeyler çok saçma kişilikle alakalı bence panik insanlar kullanamıyorlar bence

:roflol:teraziler o kadar karizmatiktir ki,mutlaka onları gezdirecek birileri çıkar.o yüzden araba kullanmasalar da olur:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

terazıyım bende ve ehlıyet aldım 90 aldım soforlugum ıyı ya hemen ogrendım 2 sene oldu ama araba yok kullanamıyorum pek

terazi burcuyum ve 9 yıldır ehliyetim var.araba kullanmayı çook seviyorum.şükürki herhangi bir kazada yaşamadım.direksiyon başında dikkatli ve sakin olmak gerekiyor.

terazii buurcuu harika araba kuulaamnır..zatende hiç inamıyorum bu şeylere panikdedegilim

X