Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim En Kötü Şöför Terazi Burçları

iyivakit

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2006
159
2
48
Sigorta kayıtları tutan Kanadalı "insurenceHotline. com" sitesinin araştırması, kazaları belirleyen asıl faktörü buldu: Burçlar! Ve istatististlere göre terazi burcu olanlar direksiyonu tartamıyorlar!
ne diyosunuz teraziler bu habere:)

benim babam terazi bucu iyi şöfördür fakat trafikte aşırı sinirli onunla yolculuk etmek pek zevkli değil

eyvah en sevdiğim arkadaşım terazi burcu araba kullanmayı yeni öğreniyor burca bakarsak demekki pek umut yok gibi hayırlısı peki en iyi araba kullanan hangi burç acaba biliyormusunuz ?

Bence Doğrudur çünkü Terazi Burcuyum 11 Yillik Ehliyetim Var..3-5 Kez Araba Kullanabildim..sikiştirdiklari Için 2'sinde Kavga Ettim.. Dahada Kullanmaya Cesaretim Kalmadi..

ben terazi burcuyum.gercekden hiç kullanmak gibi heves yok içimde.bilmiyorum ama ileride ne olur daha 16 yaşındayım

Ben Terazi burcuyum... 12 yıldır ehliyetim var... çok şükür... kaza olayı yaşamadım..(sürekli araba kullanıyorum) ilk zamanlarda herkesin başına gelebilecek park etmeye çalışırken duran arabaya çarpma problemim olmuştu :Roflol: :Roflol: iki kez ... Ama çok şükür.. uzun yoldada kulanıyorum araba.. şehir içi trafiğindede... problem yaşamadım şimdiye kadar.... hatta başkasının kullandığı arabayla yolculuk yapamama gibi sorun var... kendime çok güveniyorum yani... dikkatliyim... riske atmam ne kendimi ne de başkasının hayatını....

Şöyle bişi var...trafikte çok sakindim.. son zamanlarda acayip bi şekilde minibüs taksi ve kamyon şöforlerine karşı bi sinir harbi yaşıyorum... haksızda sayılmam... bir gün bişi olacak hadi hayırlısı.. piyango kime rastlayacak bilmiorum :uhm:

Ben terazi burcuyum ve 12 yildir ehliyetim var türkiyeye giderkende cok araba kullandim cok sükür hic kazamda olmadi simdiye kadar. Araba kullanmasinida cok severim

Külliyen yalan walla. :))

Benim eşim terazi burcu. Hayatımda onun kadar iyi bir şöför görmedim desem yeridir.

bende terazi burcuyum. ve ehliyet henüz yeni alıyorum. sınava falan girdim ama henüz ehliyet elime gelmedi. kullanmaya gelince direksiyonum çok güzel harika araba kullanıyorum. ama bi sorun var. yolda bende başka şöförler ve yayalarda var:mymeka: onlarda olmassa benden daha iyi bir şöför yok valla:Roflol: :Roflol:

kesinlikle katılıyorum bende terazi burcuyum ve kendime araba kullanma konusunda hiç güvenmiyorum direksiyonu ne zaman sağa sola çewirecemi tam hesaplayamıyorum:bbo: en iyisi hiç başına geçmemek ne olur ne olmaz daha gencim görecek çok şey war...

ya bu konu iyiki açılmış önce, bu gün bi şey yaşadım ve onu anlatmak istiyordum:)
eşimle her zamanki gibi direksiyon çalışmasına gittik, yok artık öğrendimde:) yinede pratik yapmak için her gün ikindi çıkıyoruz ve acemilik zamanımda bile yapmadığım bi hata yaptım bu gün:1no2:
direksiyonda ben varım eşim yanımda ve rampa çıkıyorum yolun sonu görünmüyor rampayı çıktımki karşımda bir kamyon:1shok:
bana ne olduğunu anlamadım o anda ama sol elim direksiyonda sağ elimle eşimin üzerine abandım kamyon diye bağırarak:bbo: :a015:
olummm frene bassana diye bağırıyor adam . valla nasıl oldu bilmiyorum ama o vaziyette frene basmayı becerebildim. saliselik zaman diliminde yaşandı tüm bunlar. sonrasında ise eşim söyleniyor ben ise:Roflol: :Roflol:

___tabiki burcumda terazi:))

Bende araba kullanmaya çalışan ama beceremeyen terazilerdenim
demek bütün hata burcumdan kaynaklanıyomuş benim suçum yok yani laelaelaelaelae

Bence de yalan ya bu haber ben ve eşim teraziyiz eşim süper bir şöfördür eh ben de Allaha şükür iki yıldır kullanıyorum kaza falan yapmadım

Ayyy inanmiyorum yaa bende teraziyim ve suruculugu bir turlu beceremeyenlerdenim,bisiklet bile suremiyorum ya! ama haksizlik bu!senağlamasenağlamasenağlama

bende terazi burcuyum banada ilk aşkım öğretti ilk adımda araba sttop mu ne diyorlar o oldu birde uçurdum arabayı gaz konusunu pek anlamadım az bassam uçuyor zaten:teytey: ondan öncede arabayı yan çevirmiştim ama sonra zevkli oluyor hehehe

walla bence doğru. el ayarım hiç yok. bazen bardakları bile ne deviririm. direksiyona geçmiş halimi düşünemiyorum. ehliyet mehliyet alamiycim bu durumdasenağlama cidden hiç el ayarım yok

Napabilirim bu konuda. fisfisfis elime nasıl balans ayarı yapabilirim:sm_confused:

bende terazi burcuyum.henüz ehliyetim yok ama...almayı düşünüyorum..umarım bu haber gecerli değildir..

Kardeşim terazi burcu ve şu zamana kadar ufak tefek kazaları oldu baba her defasıdna deliriyor :KK70:

biyerde okumuştum gerçekten doğruymuş teraziler araba kullanırken çok sıkılırmış araba kullanmak teraziler için zevk deil işkencedir diyodu çünkü gürültü,trafik gibi şeylerden dolayı bunalırlarmış ben bi terazi olarak söylüyorum teraziler sıkıntıya gelemez...

X