En kıymetli varligim asminim

hayatttt8994

Küçük meleğim..
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
31
18
30
Merhaba arkadaşlar kaç gündür doğum hikayelerini zi okuyorum ve bende yazmak istedim... sıcak lar dan başka hiç bi zorluk gormedigim hamilelik döneminde bi an once doğum yapıp kurtulma derdin deydim heycanli ve merak liydim cicislerini bile aylar önceden almıştım ama benm kızım gelmek istemedi sanırım tam sezeryan a gidicek ken sabah kendi doğum sancimla uyandim bebeğim tam 42 haftaydi neyse hastaneye gittim de bana sabah dokuz da yatis yapılmış ama açılmalarim fazla olmadığı için bana iki üç gün buradasınız demişler di tabii bende bişi bilmediğim den kendi kendime kızıyorum nden benm çektiğim sancı değil sanki vs.. çıktım ailem le vakit geçirdim yemek yedim doğum salonuna geri geldiğim de ağrıların cogalmaya başladığını hissettim derken tam on iki saat oldu ve artık minik kızım dünyaya gelmek istedi ki beni çok zorlama ya basladi neyse tam saat akşam 9 da doguma alındım ve ön beş dk sonra minik kızım ailemizin kalbi dünya ya geldi onun kokusunu hissettiğim an anladım ki hani annelerimiz der ya anne olunca anlarsın gerçekten onu görüp kokusu aldığım an ne demek istedik lerini anladım çok gzl ni duygu allahım herkese nasip etsin annelik işte onun canı adımı benm de canım yanıyor o içten ağladı mi bende dayana miyorum allah acılarını göstermesin

gülerek büyütün güzel kızınızı :) çok bekletmiş prenses :)) geç olmuş güç olmamış maşallah. benim içinde dua edin lütfen sağlıkla kucaklayayım yavrumu bende :)

Ins canım allah ji nefeste kurtarsin derler inş sende sağ salim alırsın bebeğini kucağına burada Nazi konulara bakıyorum da sezeryan için daha diyenler var sakin derim eğer Dr. Demedik den sonra normal doğum yapmamı tavsiye ederim belki ağrım çok oluyo dayanamuyosun ama o dünya ya geldiği an inan ki sanki o acıyı sen yaşamımıs sin öyle bi değişik duygu ki anlatılmaz yaşanır

Canım allah analı vavalı vüyütsün minik kızına kocaman öpücükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…