Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğrudur belki çoğu zaman bu kıskançlık olayını abartıyoruz..ulan adamlarımızda çok adam gibi durmuyor ki.kaşları gözleri başka yerde sürekli..hiç kız görmemiş gibi mübarek..
Aynen canim, burda bile kiskanclik yapiliyor, cok komikler.. ayrica bi coguda sizofren derecede rahatsiz. Psikolojik sorunlari olan kisilerden ne hayir beklenir ki zaten :)
Birde ben kiskancligin sepici oldugunu dusunuyorum. Diger tum duygular gibi.. bu duygular agirlikta yasandigi icin, kiskanmanin bir cok sebebi vardir, ozguven eksikligi, kultur seviyesinin dusuklugu, egitim tarzi, kulturel faktorler vs toplaninca cikan sonuc bu maalesef. Ayrica toplumumuzda hala kadinlar, beni kiskaniyor demekki cok seviyor diye dusunmeye devam ettigi muddetcede pek bi ilerleme olmayacak gibi. Oysaki o kadar gerici bi zihniyet ki bu, avrupalilar bu durumu gerici ama sempatik buluyor, halimize guluyor. Maalesef durum bu.