En kıskanç kadınlar Türk kadınlarıymış

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Türk kadınları kıskançlık konusunda bütün hemcinslerini geçti!

ABD`de yapılan bir ankete göre; her 10 Türk kadınından 4`ü eşini deli gibi kıskanıyor. Hatta anketlere cevap veren her 100 Türk kadınından 40`ı zaman zaman kıskançlık krizine girdiklerini de itiraf etmiş. Oranlar bazı ülkelere göre şöyle; Portekiz`de yüzde 36, Polonya`da yüzde 31, İspanya`da yüzde 30 ve Yunanistan`da yüzde 25. Araştırmalar sonucunda ortaya çıkan diğer ilginç sonuçlar ise şöyle:

İDEAL ERKEK MAVİ GÖZLÜ

* `İlişkide güzellik ve yakışıklılık kriteri nelerdir?` sorusuna verilen cevaplara göre,
* İdeal erkek olarak orta boylu, mavi gözlü, kısa, kahverengi saçlılar görülüyor.
* İdeal kadın ise mavi gözlü, orta boylu, balık etli kalın dudaklı olanları. Ayrıca kadınlarda omuzların hemen altına kadar uzanan kahverengi saçlar en çok tercih edilen saç tipi olarak belirtiliyor.
* İlk öpücük hafızalardan kesinlikle silinmiyor. Anketleri yanıtlayan kişilerin yüzde 30`dan fazlası ilk öptükleri kişiyi unutamadıklarını itiraf ediyor.

Çok Kıskancız Biz Çok ..Benim oLan Benimdir şakkıdı ablam istatistikler doğrumu cidden şaka bir yanada eşim 100 lerce kadının içinde çalışıyor müdürlüğünden dolayı bir sürü teklif geliyor anlatsam roman olur neler neler ibretlik olaylar.. gönlüm ferah birşey yaparsada herşeyden önce kendine yapar..herşeyin fazlasının zarar olduğu gibi kıskançlıkta zarar hemde oldukça tşkler konu için a.s.

abLam dogru olduguna adım gıbı emınım
su sıtede bıle bırbırlerını cekemeyen o kadar cok kısı vardırkıı

ztn sirf bu yüzden hic türk kizlarlan arkadas olmak istemiyorum.Biktim artik. Hepsi de ilk bastan "ayy benim hic kiskanclik huyum yook" "ben kendimlen barisiiim" der ama sonunda kiskanclik hep onlardan cikarr. Simdiye kadar neler gördüm hemde hep türk kizlarindan. Almanlar fln o kadr deil. Hatta hic kiskanc deiller. TÜrk kizlari ise birbirinin arkasindan kuyu kazmaya bayilir. Ondan bundan gereksiz yere eslerini secgililerini kisaknirlar.Kendinden daha güzel, uzun boylu ve okul la is hayatinda basarili olanb insanlari cekememe fln. Bölelerinin cani cehenneme. Birinde bu gibi huylar farkettimde ztn direk basiyom artik tekmeyi iliskiyi kesiyiom:dilcikar:

Son düzenleme:
valla ne yalan söyleyim bende aşkımı kıskanırım,bence gerçeklik payı %100 dür kıskanmıyorum diyen varmıdır acaba merak ettim bak şimdi.

bu kıskanclık tabiki çoğunlukta erkeği olsa gerek.
eeee bu durumdada türk kadını yine dişiliğini muhafaza ediyor derim.
ben 50 yaşına geldiği halde hala kıskanırım.elimde değil napıyım
o benimdir,o benim
o benim kocamdır.dişi sineğe bile tahammülüm yoktur.buda onun hoşuna gidiyor.
ne derlerse desinler tüm erkekler hoşlanır.tabiii hırcınlık yok.dadlu dadlu yapceennn

bızım cok kıskanc oldugumuz kesın ama turk erkeklerı de en kıskanc erkekler kategorısınde bırıncılıgı kımseye bırakmazlar bence

doğrudur belki çoğu zaman bu kıskançlık olayını abartıyoruz..ulan adamlarımızda çok adam gibi durmuyor ki.kaşları gözleri başka yerde sürekli..hiç kız görmemiş gibi mübarek..

benden bahsediyorlar herhalde bende eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum ne yapayım:) ama epey bir aştım eskisi kadar değil ne yapayım çok seviyorum benim olan benim kalmalı diyordum
fakat kıskançlık çok kötü hem kendini yıpratıyosun hemde sevdiğini en iyisimi herşeyin aşırısından kaçınılmalı

kaydirigubbakcemileaz önce kocanızın yanında sarmaş dolaş bir kadın görseniz ne yapardınız? sorusuna verdiğim yanıttan sonra bu konuyu görmek şaşırtıcı gelmedi bana....genelde tüm kadınlar pata küte girmiş eşlerine....ben de tabi....kaydirigubbakcemile ama erkeklerde çok kıskanç :CüvCüv:

peki eşlerini en çok aldatan erkeklerin Türk erkekleri olduğunu biliyor muydunuz?
şimdi linkini bulamadım ama bir süre önce böyle bir araştırma yapılmıştı,erkeklere sormuşlar eşinizi hiç aldattınız mı diye,Türk erkekleri dünyada en çok eşini aldatan erkek çıkmış...tabi kendi beyanlarına dayandığı için ne kadar doğru bilemiycem malum bizi erkekler yapmasalar da,övünmek için yaptık derler...

Öyle paranoya derecesinde kıskançlıktan bahsetmiyorum ama kıskançlık tabikide olacaktır. Kıskanmayana garip bakarım ben.

ne demiş ünlü Türk arabeskçi Hakkı abim "Kıskanmak aşkın kanununda var, gerçek seven kalbi bu duygu sarar". Gerisini söylemiyim çünkü Hakkı abim hakkaten abartmış yani.Neymiş efendim "henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum" Hönk-tatlicadiarzu-, yok artık, delimi neşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…