• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi;

En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    126
  • Anket Kapalı .
:KK60:napam çok seviyorum..kepçeyi oklavayi,:KK53:

Bende hiç sevmem varya mutfak bana mümkğnse uzak dursun :KK70::KK70:
Dün akşam dünür bizdeydi yemeğe aldım,bayıldı yerken çok beğendi mesela.
Küçük oğlu diyorki anne sen böyle yapmıyorsun hiçç kadını gömdü resmen :KK70::KK70::KK70:
Heeeee 1-0 öndeyim şimdilik :KK73::KK73:

Küçük oğlu diyorki anne sen böyle yapmıyorsun hiçç kadını gömdü resmen :KK70::KK70::KK70:
Ooo dunure fena koymuştur. Sen ne yere bakan ne yurek yakansin...

Ooo dunure fena koymuştur. Sen ne yere bakan ne yurek yakansin...

Birde et ustadı onlar yani,kuzu kol yaptım fırında oğlu diyorki birde kocaman üni öğrencisi,ben böyle et yemedim didiii :KK53::KK53::KK53: yöre yemekleri yaptıkları için benimkiler farklı geldi.Milföyde domatesli köfte vardı :KK53::KK53: halleyli pastaya bayıldılar :KK70::KK70:

Birde et ustadı onlar yani,kuzu kol yaptım fırında oğlu diyorki birde kocaman üni öğrencisi,ben böyle et yemedim didiii :KK53::KK53::KK53: yöre yemekleri yaptıkları için benimkiler farklı geldi.Milföyde domatesli köfte vardı :KK53::KK53: halleyli pastaya bayıldılar :KK70::KK70:
Oyyy dokturmussun sende ...bak merak ettim... Resimleseydin keşke kelesim...gorurduk bizde

CuteMom CuteMom 'a kendini begenen bazen bunla ovunebilen bi bayan oldugundan oy verdim. Kötü manada algilamamistim basligi. Yanlis anlasilmasin :KK53: aksi takdirde limoncuyu secerdim :KK52:

hahahaa bayıldım bu anketlere yahu :KK45:

Hanımmmmm, ne kadar ortak yanımız varmış meğer:KK70:
İkimizde bir evin bir kızını doğurduk, bende mutfaktan kaçarım:KK70:
Ammaaaa ilerde dünürüm olursa sırffff ona gol atmak adına gerekirse Özgür şefle anlaşırım, yine de kız anasına bak önümüze bir tas çorba çıkaramadı dedirtmemmm:KK14:

Back