• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi;

En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    126
  • Anket Kapalı .

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
295.650
609.610
1.098
43
Malatya
Oylamalar 29 Aralık 2015'e kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..

@Bilgece'ye ben de şahit oldum, geçen gün serçe parmağının tırnağını çekip bana gönderdi "ne kadar güzel değil mi bir tırnak ancak bu kadar mükemmel olabilir " dedi. asdfghj.

Sevgili Duka Tesla da var, tabii "bak senin gibi değil şöyle şöyle bilgiler var bu açıdan da bak" deyince karşıdakinin bilgi eksikliğini ona hissettirip doğru bildiği şeyleri yıkma tehlikesiyle karşı karşıya getirince övüngeç oluyor. asdfgh.

@Bilgece'ye ben de şahit oldum, geçen gün serçe parmağının tırnağını çekip bana gönderdi "ne kadar güzel değil mi bir tırnak ancak bu kadar mükemmel olabilir " dedi. asdfghj.

Sevgili Duka Tesla da var, tabii "bak senin gibi değil şöyle şöyle bilgiler var bu açıdan da bak" deyince karşıdakinin bilgi eksikliğini ona hissettirip doğru bildiği şeyleri yıkma tehlikesiyle karşı karşıya getirince övüngeç oluyor. asdfgh.

Ama tirnagim guzeldi kabul et :KK30:

O ne öyle ayol kendini beğenmiş/ övungec? :KK45: Seçmek isterdim ama gerçekten secebilecegim birini bulamadım.

Yeterince gıcık olamamışsam demek ki...:KK45:

CuteMom CuteMom kendini beğen hakkındır :KK70:
yıne bı gıcık kategorıylen aranızdayım :)

arkadaşlar ben kendimi begenmiş övünçmüyüm bilemem ama ben kendimi severim .

Psikolojimi bozamam yani ay yüzümde sivilcemi var aman yarabbim çirkinmiyim demedim demem . sizde sevin kendinizi

öperim

birbirine rakip 3 dişli aday var hangisini seçsem diğerinde aklım kalacak:KK45:

Burada tanıdığım birkaç kişi var. Onlar da kendilerini beğenmiş değiller...

O yüzden bu kategoride oy kullan(a)mayacağım. o_O

Limoncu28 dedim,zira altınımda altınım,babamın parası vs muhabbetleriyle vede ben çok tutumlu ekonomiden anlayan bir bayanım mesajıyla en uygun kişi oymuş gibi hissettim ama asla bir Zerrin Saklı olamaz:KK52: Bin Telelik çantamda çantamı unutmadık:KK51:

Back