• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En kaliteli boya markasını seçelim

anjelique85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
144
1
46
Ankara
Selam sevgili kk katılımcıları ve okuyucuları :)
Sürekli aklımızı meşgul eden saç konularında aslında en önemli konu kullandıgımız boyalar...
Hepimiz parlak, kalıcı, saçımızı yıpratmayan saç boyalarını arayıp duruyoruz hatta cogumuz deneme yanılma yöntemıyle cogu markayı denemişizdir bile...
ozaman şimdi bu deneyimlerimizi paylaşalım ve en kaliteli boya markasını seçelim bu da bize rehber olsun
Kaliteden kastımız saçı en az derecede yıpratan , uzun süreli kalıcılık sağlayan ve güzel renkleri çıkarabilmesi olsun..
Bu deneyimlerimizi yazarak markayı belirleyelim..
Herkese güzel saçlı günler dilerim :1:

tabii olur :) ben loreal ,koleston ,palette boyadımm hiçbiri saçımı yıpratmadı çok şükür ;) hala yumuşacık ve sağlıklılar:nazar: ama en iyi boya derseniz loreal derim ben çünkü en fazla bakım yapanı o bence ;) en çok rengini açanıda palette... ;) ama palettenin şöyle bi kusuru var bazen saç derisinde kabuk gibi kepek gbi şeyler yapıyooo... şimdide syoss aldım bunuda kullanim yazarım size tekrarr :D:1:

ben syoss kullandım ve cok memnun kaldım altın karamel rengını tam kutudaki renk cıktı ve saçlarımı yumuşacık yapmıştı
ama en iyi boya bakım açısından loreal renk derseniz orası biraz şüpheli özellıkle bu köpük boyaları renklerini tam cıkarmıo
neva color kesinlikle tavsiye etmıyorum kolestonda eskıden kötuydu ama sımdı geliştirdi kendini

ben syoss kullandım ve cok memnun kaldım altın karamel rengını tam kutudaki renk cıktı ve saçlarımı yumuşacık yapmıştı
ama en iyi boya bakım açısından loreal renk derseniz orası biraz şüpheli özellıkle bu köpük boyaları renklerini tam cıkarmıo
neva color kesinlikle tavsiye etmıyorum kolestonda eskıden kötuydu ama sımdı geliştirdi kendini

evet zaten renk açısından demiyorum ;) bende köpük boya mağduruyumm :)
bende syoss altın karamel aldmm saçlarım açık bi sarı şuann tutmasını umut ediyorum :)

Back