en iyisi size sorayım

tmzklp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
3.498
0
kızlar çarşamba günü nikahım var inşallah ama aklımda bir soru var biraz komik ama nikah kıyılınca eşler birbirini nasıl tebrik eder sadece tokalaşmak yeterli olumurmu sizce?:sm_confused:

Bence yanaklarından Öperek tebrık etmen gerekır Çok gÜzel ya hayırlı olsun canım allah mutluluĞunu daım etsın ınŞallah

Ne tokalaşması yaww :1shok: Ya alnından öper seni, ya da yanaktan öpersiniz.Sözleşme yapar gibi sadece el sıkılmaz bence -tatlicadiarzu-

öncelikle tebrikler canım :) ay ne güzel bişey :)
tokalaşmayın yanaktan öpüşün. bazı erkeklerde alından öperler ama seninki yapar mı öle bilmem

hayirli ugurlu olsun canim öncelikle...
bence yanaktan öpüsün,tokalasma biraz fazla resmii bence

Evet alnından yada yanaklarından öper sende onu öpersin.......................

bence alnindan öpmeli..
sositososito
sende sarilir yanagindan öpersin..
hihihi ben heralde sarilirim bidahada birakmam... :1hug:

Evet arkadaşların dediği gibi eşin seni alnından öpmeli,artık resmen helalim oldun anlamında:)sende onu yanaklarından öpersin:)

benim eşim de alnımdna öpmüştü.öyle olması en güzeli bence de

bizim nikahımız kıyıldıktan sonra
bibirimizin yanaklarından öpmüştük
birde o an çok heyecanlıydık
ben elimi nereye koyacagımı bile bilemiyorum

oturmasını bile unutmuştum nerdeyse
heyecan işte.

Ooooo canım bu ne yaaa, nikah kıyılıyor, devletlerararı anlaşma imzalanmıyor ki..
Bi yanaktan bi dudaktan bi gıdıktan.....
Tabii lki size kalmış, muhafazakarsan ve imam nikahı kıyılmamışsa sadece alnından öpebilir, yada yanağından.
Biz galiba abartmışız.. Bizim nikah nikah salonundaoldu yani yaklaşık 600-700 davetlinin önünde, kocişim önce alnımdan öptü sonra da dudağıma inicik bir buse kondurdu... Çoook güzeldi...
Biz o an çok heyecanlı ve mutluyduk hç kimseyi görmedi gözümüz ama sonradan videoyu izleyince yoğun bir oooo sesi ve alkış tufanı olmuş....

Bencede alnından öpmeli sonra yanaklardan öpersiniz birbirinize iyi dileklerinizi söylersiniz sonra sizi tebrik ederler şahsen etrafımda öyle oldu nikahlar cnm

hayırlı canım.. a.s.
benım nıkahımda alnımda opmedi zaten sımdı okuyunca aklıma geldı benımde :)))
yaa ben o gun ne yaptıgımı hiç hatırlamıyorum çok heyecanlıydım...
yanaktan opustuk mu opusmedıkmı onu bile hatırlamıyorum :))))

bugün nikah kıyılmıştır herhalde neresinden öptüğünü kendi söyler gelincee :roflol::roflol:

hıııımmm nikah bgn yani muhtemelen şu saatlerde çoktaan hallolmuştur bu iş..e anlat bende bekliorum...bizim nikahımız düğün akşamı olmuştu..yanaktan öpmüştük birbirimizi...heyecandan onu yaptıgıma şükrediorum..çnk düğün salonuna girerken eşimin koluna girmeyi dahi unutmuştumm..düşünsene tek başıma girdiğimikaydirigubbakcemile2 kocişim bağırıo arkalardan...ne komik olurdu yaaaa......

evet kızlar nikahım kıyıldı ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.çok mutluyum sadece tokalştık ennem babam benden heyecanlıydı sonradan alnımdan öptü evet çok farklı bi duygu seni sahiplenmesini ispatlıyo bu hareketle önemli olan bu duyguyu benim yaşamamdı yaşadım çok şükür darısı tüm isteyenlere lsun inşallah bu arada paylaşımlarınız için çok teşekürlerkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…