• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri En iyi yüz temizleme jeli hangisi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu ürünü bende kullandım ama memnun kalmadım şöyle ki elime aldığımda kalıp gibi geliyor köpürtürken de yarısı dökülüyor o yüzden ıslak ta kuru da denedim ikisinde de sonuç aynı şuan yine neutrogenanın başka bir temizleme jelini kullanıyorum o da aynı kalıp gibi..sizde de aynı mı arkadaşlar?

Bence Nivea Oxygen Power Canlandırıcı Temizleme Jeli en iyisi. Rahatlatıcı bir his bırakıyor cildimin nefes aldığını hissediyorum diyebilirim.
Öte yandan neutrogena pembe greyfurt yüz temizleme jelini bir kere kullandım ve kokusu inanılmaz kötüydü midem bulandı yüzümü yıkayana kadar akla karayı seçtim o yüzden sivilce veya siyah noktaya etkisi hakkında yorum yapamam ama kokusu yüzünden tavsiye etmiyorum.

Bence Nivea Oxygen Power Canlandırıcı Temizleme Jeli en iyisi. Rahatlatıcı bir his bırakıyor cildimin nefes aldığını hissediyorum diyebilirim.
Öte yandan neutrogena pembe greyfurt yüz temizleme jelini bir kere kullandım ve kokusu inanılmaz kötüydü midem bulandı yüzümü yıkayana kadar akla karayı seçtim o yüzden sivilce veya siyah noktaya etkisi hakkında yorum yapamam ama kokusu yüzünden tavsiye etmiyorum.

aslında o kadar kötü dğlki.s

neutrogenanın bir başka yüz temizleme jelini kullanmıştım,koyu sarı şeffaf bir jel,üzeirnden çok zaman geçtiği için adını tam çıkaramıycam ama cildimi çok kurutmuştu

önce çok basit geldi ama gözenek problemim oldugu icin almıştım ..garnier saf ve temiz serisi gözenek sıkılaştırıcı jel..mavi renkli ambalajı..hem ferahlatıyo hemde kurutmuyo..cildim hassas olmasına ragmen olumsuz bi etkisi olmadı hiç..

önce çok basit geldi ama gözenek problemim oldugu icin almıştım ..garnier saf ve temiz serisi gözenek sıkılaştırıcı jel..mavi renkli ambalajı..hem ferahlatıyo hemde kurutmuyo..cildim hassas olmasına ragmen olumsuz bi etkisi olmadı hiç..

evet garnier bence en iyisi

neutrogena pembe greyfurt serisinin yüz temizleme jelini ve peeling'ini çok övmüşlerdi, aldım, 3 4 gün düzenli kullandım ve sivilcesiz cildimde inanılmaz sivilce yaptı, hemen bıraktım. sanırım herkeste farklı etkiyi gösteriyor.

ben vichy'i tavsiye ediyorum. çok fazla çeşidi var zaten, cilt tipine uygun seçilirse ve düzenli kullanımla cilt gençleşiyor.

yeni bir ürüne başladığında başta artma gösteriyomuş çünkü cilt altındakileri kusuyormuş diyorlar, bana da oldu ama uzun vadede devam ettirmedim. yani 6 aydan önce karar vermeyin diyorlar.
yani bu işe bulaştın mı çıkış yok! :26:

ben de dove kalıp sabun kullandım bir ara 1 yıla yakın süre, cillop gibiydi cildim,sonra şehir değiştirdim şimdi iyice karıştı çözemiyorum. dove güzel ama sivilce ve akneleri söndürüyor ama siyah noktaları temizlemiyor. şimdi napcam bilmiyorum yine araştırma içindeyim :15:

mrblr :) yüz temizleme jeli konusunda bende sıkıntı çekiyorum. roaccutane kullandım ve sonrasında yüzüme birşey kullanmaya çekindim açıkçası. hassaslık şimdi düzeldi ama cildim özünde yağlı tipte olduğu için yağsız ürünler kullanmam gerekiyor. la roche posay kullan demişti doktorum tedavi sırasında avenenin nemlendiricisiyle beraber sorun olmuyordu tedavi bitince bırak dedi şimdi de ne kullanacağımı bilemiyorum. sivilce siyah nokta problemim yok maksat temizlik olsun yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

innovanın su bazlı yüz yıkama jeli güzel tevasiye ederim kızlar yüzde rahatlık hissi bırakıyor ve siyah noktolarada iyi bence :) :)

ben yağlı-karma sivilceli problemli ciltler için en iyi yüz temizleme jeli SEBAMED tam 6 yıldır kullanıyorum asla vazgeçmem.

Ben şu an sivilce ve lekeleri için anway artisity anti-blemish diye bir ürün kullanıyorum 6 günde fayda etti inanılmaz güzel. Bence dene.

Benim cildi kuruya dönük karma. Nuxe' ün reve de miel adlı ballı yüz yıkama jelini kullanıyorum çok memnunum kokusu da çok güzel:16:

mrblr :) yüz temizleme jeli konusunda bende sıkıntı çekiyorum. roaccutane kullandım ve sonrasında yüzüme birşey kullanmaya çekindim açıkçası. hassaslık şimdi düzeldi ama cildim özünde yağlı tipte olduğu için yağsız ürünler kullanmam gerekiyor. la roche posay kullan demişti doktorum tedavi sırasında avenenin nemlendiricisiyle beraber sorun olmuyordu tedavi bitince bırak dedi şimdi de ne kullanacağımı bilemiyorum. sivilce siyah nokta problemim yok maksat temizlik olsun yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
bende aynı tedaviyi gördüm attığım cevabı ne zaman görürsün bilemiyorum ama tedavi bittikten sonra garnierin saf ve temiz serisini kullandım memnun kaldım ayrıca neutregena visibly clear da çok faydalı çok yağlı yediğim dönemlerde her ne kadar yiyeceklerle alakası yok densede sivilcem çıkıyor ve neutregena sivilce konusunda gerçekten başarılı ama cildin yağlıysa garnier yağı almıyor malesef ama iyi temizlediğini söyleyebilirim paran boşa gitmez yani :)

Back