• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri En iyi yüz temizleme jeli hangisi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
kızlar yardım edin en iyi yüz temizleme jeli hangisi ya nutricnanınkini kullanıyodum sivilcelerim geçti ama hala siyah noktalarım var napcammmm

canım piyasadaki hemen hemen bütün ürünleri denedim ama inan bana siyah noktalara hiç biri çözüm değil,gene en iyisi paraya kıyıp güzellk salonunda buhar yaptırmak

Make Your Own Pore Strips - YouTube

canım bu tarif 100&100 işe yarıyor bizzat kullanıyorum hatta erkek arkadaşımda yapıyor

sonuç çok başarılı sen bu jelatını aktardan alabilirsin

sadece yaprak jelatın olmasın toz jelatın al

yap hepsi pıt pıt çıkacak göreceksin

yalnız siyah nokta olan bölgeye bu maskeyi sürdükten sonra iyice bekle çok iyi bir şekilde kurusun

ne kadar iyi kurursa o kadar çok çıkartıyor siyah noktayı

Son düzenleme:
bir ara gratisten ve watsonstan aldığım burun bantları vardı onlarda fazla bir etki etmedi kullandığım günün sonunda tekrar oluşmaya başladı jelatında çok zahmetli geliyor en iyisi buhar bence

Konu içeriği nedeniyle "Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklar altında açmaya ve konu içeriğine uygun başlıklar seçmeye özen gösterelim.

neutrogenanın hangi jelini kullanıyosun canım benim siyah noktam yok ama sivilcelerim var biraz memnun musun sen:26:

neutrogena deep clean ferahlatıcı scrub çok iyi bir temizleme jeli. haftada bir de oriflame'in pıtrak otlu maskesini kullanıp watsonstan aldığım burun bantlarını kullanıyorum gayet iyi

Make Your Own Pore Strips - YouTube

canım bu tarif 100&100 işe yarıyor bizzat kullanıyorum hatta erkek arkadaşımda yapıyor

sonuç çok başarılı sen bu jelatını aktardan alabilirsin

sadece yaprak jelatın olmasın toz jelatın al

yap hepsi pıt pıt çıkacak göreceksin

yalnız siyah nokta olan bölgeye bu maskeyi sürdükten sonra iyice bekle çok iyi bir şekilde kurusun

ne kadar iyi kurursa o kadar çok çıkartıyor siyah noktayı

sıkarak mı çıkartıyoruz kendiğinden mi çıkıyor ?

Benceee kesinlikle neutrogena... ve roccc bu ıkı markadan sasma ben bu zamana kadar diadermine cliniq vs bi ton ürün kullandım ama bugn göz için roc yüz içinse neutrogena aldım ve denedm daha ilk anda farketti ve araştırma yaptım hemen meger doktorlar bile neutrogenayı onerıyolarmıs ve herkes inanılmaz memnun

neutrogena pembe greyfurt serisinin yüz temizleme jelini ve peeling'ini çok övmüşlerdi, aldım, 3 4 gün düzenli kullandım ve sivilcesiz cildimde inanılmaz sivilce yaptı, hemen bıraktım. sanırım herkeste farklı etkiyi gösteriyor.

ben vichy'i tavsiye ediyorum. çok fazla çeşidi var zaten, cilt tipine uygun seçilirse ve düzenli kullanımla cilt gençleşiyor.

bende pembe greyfurt temizleme jelinden mennumun hiç plink kullanan biri değl aynı serinin pilingini alsammı

düzenli kullanman lazım ama sabah akşam yüz temizleme fırçasına 1 2 pompa sık iyice yüzünü köpürterek temizle ılık suyla yıka sonra 3 4 güne kalmaz geçiyo emin olabilirsin :)

ben olay marka kullanıyorum jelini toniğini ve nemlendiricilerini gece gündüz kremi gayetde memnunum...ama bikaç yıl evvel neutruginanın sabununu kullanmıştım yüzüme sivilcelere iyi gelmişti

Jelle siyah noktaları çıkarmak biraz zor.. Burun bantları pahalıya geliyor evde yapılan şeyleri de yapmaya üşeniyorum dersen, bu soyulan maskelerin deri yüzen versiyonları var piyasada, milletin yaka silktiği "sahte Pembe Maske" ler de onlardan sanırım ama ben onlardan denemedim..

Kendi denediğimden bahsedeyim, isim vermeden.. Reklam olmasın diye isim yazamıyorum.. Altın maske diye kakalıyorlardı, soyulan maske diye atlayıp aldım.. Ancak yüzün burun alın ve çene bölgesi harici kısmına uygulanmayacak kadar sağlam bir soyma işlemi gerçekleştiriyor.. Ben o yüzden siyah nokta bandı gibi sadece burnumda kullanıyorum (çenemde ve alnımda gözenek sorunum yok çünkü).. Gözeneklerimi nasıl temizlediğini anlatamam.. Pembe Maske, soyulan maske gibi topiklerden bu tür ürünleri kullananlara ulaşabilirsin..

Hem burun bandından ucuz, hem de zahmetsiz..

burun bantlarının neyi pahalı anlamış değilim. siyah nokta için en iyisi buhar

Gece gece uykusuzluktan yanlış anlamışım.. Michelle Phan' ın evde burun bandı reçeteleri falan verilince 6 tanesi 15 lira çok geldi herhalde diye düşündüm.. Pahalı gelmiyorsa öncelikli tavsiyem burun bandı..

Watsons' ınkiler güzel olmayabilir bilemiyorum denemedim hiç, başka markalar deneyin.. Burun bandı başarılı bir şey aslında.. O da çıkarmazsa dediğim gibi yüzü soyan maskelerden deneyin, kesin başarılı olur.. Jel gözeneklerin içini bantlar veya soyan maskeler kadar iyi temizleyemiyor, öyle bir teknoloji henüz mevcut değil bildiğim kadarıyla..

"Olmaz ben jel kullanacağım." diyorsanız Akne-sivilce sorunu da yaşamış biri olduğunuzdan yağlı cilde sahip olduğunuzu varsayıyorum ve size AHA, BHA veya PHA içerikli bir jel kullanmanızı tavsiye ediyorum, siyah nokta ve gözenek temizliği için.. Neostrata, Dermalogica gibi markaların bu tür içerikli jel temizleyicileri var.. Gayet de başarılı ürünler.. Ancak bu tür asit içerikli ürünlere haftada bir kullanarak başlamakta sonra gerekli görüşürse yavaş yavaş kullanım sıklığını arttırmakta fayda var..

Back