- 1 Haziran 2010
- 5.004
- 2.161
- 36
-
- Konu Sahibi bulancak28
Altın çok uzun vadede kar ettiriyor eğer birikiminiz uygunsa arsa da alabilirsinizevet bayanlar derdim gayet açık başlıkta da belirttiğim gibi.
elimde bir miktar para var onu nasıl değerlendirsem
altın,euro,dolar? veya başka ne varsa
ben şuan altın olarak bakıyorum mevzuya,aydan aya da ya çeyrek ya da yarım altın alıp köşeye atmak istiyorum
fikirlerinizi merak ediyorum.
teşekkürler
Merhaba; ekonomi grplarından aktif olanlarında hep bir ev işi muhabbeti dönüyor, o yüzden buraya yazmak istedim, ne yaptınız? Altın aldınız mı... ben de yeni başladım altınlaYatırım tavsiyesi verirken ya tutmazsa diye geriliyor insan. Ben vaktiyle o zaman en yüksekteyken dolar alıp sonra üzülmüştüm. Ama uzun vadede gene kar ettim. Dolar ya da Euro eğer uzun bir süre o paraya ihtiyacınız olmayacaksa mutlaka kazandırıyor. Altını hiç bilmiyorum ben de bu yaz altın konusunda biraz çalışıcam en yüksek değeri en alçak değeri hangi zamanlarda yükselir düşer filan. Konuyu takipteyim
Alacak param olmadıMerhaba; ekonomi grplarından aktif olanlarında hep bir ev işi muhabbeti dönüyor, o yüzden buraya yazmak istedim, ne yaptınız? Altın aldınız mı... ben de yeni başladım altınla
Sağlık olsun o zamanAlacak param olmadı
Evet altın olarak devam ediyorum ama fazla atamıyorum hesaba. Aydan aya 500~600 civarı. Geçen sene 400 TL atıyordum hesaba, çeyrek altın 380 civarında idi şimdi bayağı yükseldi. Devam ediyor yükselmeyeMerhaba; ekonomi grplarından aktif olanlarında hep bir ev işi muhabbeti dönüyor, o yüzden buraya yazmak istedim, ne yaptınız? Altın aldınız mı... ben de yeni başladım altınla
Allah bereket versin, altından zarar gelmiyor dedikleri doğru olsa gerek.Evet altın olarak devam ediyorum ama fazla atamıyorum hesaba. Aydan aya 500~600 civarı. Geçen sene 400 TL atıyordum hesaba, çeyrek altın 380 civarında idi şimdi bayağı yükseldi. Devam ediyor yükselmeye