en iyi yatırım aracı nedir?

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.004
2.161
36
evet bayanlar derdim gayet açık başlıkta da belirttiğim gibi.
elimde bir miktar para var onu nasıl değerlendirsem
altın,euro,dolar? veya başka ne varsa:kahve:
ben şuan altın olarak bakıyorum mevzuya,aydan aya da ya çeyrek ya da yarım altın alıp köşeye atmak istiyorum
fikirlerinizi merak ediyorum.
teşekkürler:KK54:

Yatırım tavsiyesi verirken ya tutmazsa diye geriliyor insan. Ben vaktiyle o zaman en yüksekteyken dolar alıp sonra üzülmüştüm. Ama uzun vadede gene kar ettim. Dolar ya da Euro eğer uzun bir süre o paraya ihtiyacınız olmayacaksa mutlaka kazandırıyor. Altını hiç bilmiyorum ben de bu yaz altın konusunda biraz çalışıcam en yüksek değeri en alçak değeri hangi zamanlarda yükselir düşer filan. Konuyu takipteyim

evet bayanlar derdim gayet açık başlıkta da belirttiğim gibi.
elimde bir miktar para var onu nasıl değerlendirsem
altın,euro,dolar? veya başka ne varsa:kahve:
ben şuan altın olarak bakıyorum mevzuya,aydan aya da ya çeyrek ya da yarım altın alıp köşeye atmak istiyorum
fikirlerinizi merak ediyorum.
teşekkürler:KK54:
Altın çok uzun vadede kar ettiriyor eğer birikiminiz uygunsa arsa da alabilirsiniz

Altin ve gayrimenkul. Dovizde kazandiriyor ama cok oynak. Ne zaman düsüp ne zaman cikacagi hic belli olmuyor.ama uzun vadede dokunulmayacaksa yine kazandiriyor. 2015 sonbaharinda 173 ten aldigim cerekler var mesela. Simdi 300 tl bir ceyrek

Eğer elindeki paraya kısa sürede ihtiyacın yoksa, altın her zaman en garantisidir. Dolar ve euro da kısa vadede düşecek gibi görünmüyor. Ancak dolar ve euro siyasi ve jeopolitik olaylardan doğrudan etkilendiği için hızlı şekilde fiyat değişimleri olabilir ve fiyatı düşebilir. Bu yüzden altın kısa ve uzun vadede her zaman güvenli limandır.

Ancak altından çok fazla kazanmayı beklemeyin. Eğer sürekli takip ederek işlemler yapmak istiyorsanız, borsa, forex ve VIOP gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Gayrimenkulde de doğru adımlar atılırsa, kar elde etmek mümkün. Ülkemizde halihazırda bir emlak balonu var. Her gün patlayacağını bekliyoruz ama henüz patlayan eden yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatırım tavsiyesi verirken ya tutmazsa diye geriliyor insan. Ben vaktiyle o zaman en yüksekteyken dolar alıp sonra üzülmüştüm. Ama uzun vadede gene kar ettim. Dolar ya da Euro eğer uzun bir süre o paraya ihtiyacınız olmayacaksa mutlaka kazandırıyor. Altını hiç bilmiyorum ben de bu yaz altın konusunda biraz çalışıcam en yüksek değeri en alçak değeri hangi zamanlarda yükselir düşer filan. Konuyu takipteyim
Merhaba; ekonomi grplarından aktif olanlarında hep bir ev işi muhabbeti dönüyor, o yüzden buraya yazmak istedim, ne yaptınız? Altın aldınız mı... ben de yeni başladım altınla

Merhaba; ekonomi grplarından aktif olanlarında hep bir ev işi muhabbeti dönüyor, o yüzden buraya yazmak istedim, ne yaptınız? Altın aldınız mı... ben de yeni başladım altınla
Evet altın olarak devam ediyorum ama fazla atamıyorum hesaba. Aydan aya 500~600 civarı. Geçen sene 400 TL atıyordum hesaba, çeyrek altın 380 civarında idi şimdi bayağı yükseldi. Devam ediyor yükselmeye

Evet altın olarak devam ediyorum ama fazla atamıyorum hesaba. Aydan aya 500~600 civarı. Geçen sene 400 TL atıyordum hesaba, çeyrek altın 380 civarında idi şimdi bayağı yükseldi. Devam ediyor yükselmeye
Allah bereket versin, altından zarar gelmiyor dedikleri doğru olsa gerek.

X