Kesinlikle “Dark “gerçekten harikaydı 2 sezon soluksuz izledimEn sevdiğim ve izlediğim diziler "Prison break,fringe, lost, vikings, game of thrones.Bunların dışında ölmeden izlemelisiniz diyebileceğiniz yabancı diziler nelerdir?
öyleyse dizi bitince ayrılmış gibi acı çekeceksin desenePoldark izliyorum kaç gündür.Kinu olarak ayni pembe türk dizisi gibi ama başrol çok yskışıkli karizmatik kopamıyorum diziden
Tabi bi de british accent seviyorum onun da payı var
Bitirine kadar izleyeceğimi sanmıyorum spoiler okudum ve olacak olaylar sinirimi bozdu o yüzden izlemem hepsini ama dönem dizisi kıyafetler mekanlar çekimler falan güzel bayaöyleyse dizi bitince ayrılmış gibi acı çekeceksin desene
Spoiler okusanda yarım bırakma bence, unutmuş gibi davran okuduğunuBitirine kadar izleyeceğimi sanmıyorum spoiler okudum ve olacak olaylar sinirimi bozdu o yüzden izlemem hepsini ama dönem dizisi kıyafetler mekanlar çekimler falan güzel baya
Vikings ve game of thrones i izledim zatenLa casa de papel... vikings... game of thrones hepsi çok iyi
La casa de papel bence kaçırılmıcak bi sizi su gibi akıp gidiyorVikings ve game of thrones i izledim zaten
Çernobil i duydum çok beğeniliyorLa casa de papel bence kaçırılmıcak bi sizi su gibi akıp gidiyor ☺ Bide Çernobil izledim oda güzeldi