• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi tüp bebek merkezi hangisi ? Doktor ve laboratuvar araştırıyorum.

Tüp bebek tedavisini hangi merkezde yaptırıyorsunuz ? Memnun musunuz ?

• FertiJin Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi ve Memnunum

• FertiJin Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Ve memnun değilim

• İstanbul Tüp Bebek Merkezi ve memnunum

• İstanbul Tüp Bebek Merkezi ve memnun değilim

• Brüksel Tüp Bebek Merkezi ve memnunum

• Brüksel Tüp Bebek Merkezi ve memnun değilim

• Memorial Tüp bebek merkezi ve memnunum

• Memorial Tüp bebek merkezi ve memnun değilim

• Acıbadem Tüp Bebek merkezi ve memnunum

• Acıbadem Tüp Bebek merkezi ve memnun değilim

• Bahçeci Tüp Bebek Merkezi ve memnunum

• Bahçeci Tüp Bebek Merkezi ve memnun değilim

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Adimyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
179
92
48
Herkese merhaba , 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Yaşım 27 sorun eşimle alakalı.
Benim hsg ve diğer testlerde bir problem görülmedi.
İki transferde de 5. Gün orta kalite 2 şer embriyo transfer edildi . Şuan 6. Günümdeyim tekrar negatif.
Şimdi araştırma yapmaya karar verdim. Öncedende araştırma yapmıştım iyi de bi merkeze gittiğimi düşünüyorum, doktorumu da çok seviyorum ama maalesef demek ki bana uymadı.
Bilgisi olanları tecrübeli olanları bekliyorum lütfen.
Maddi manevi büyük emek veriyoruz ve karşılığını almak istiyoruz tabii ki .

Merhaba , nedir bu hiç bilmiyorum
Instagramda sayfası var bakabilirsiniz. Kadın ve erkek için hazırlanmış içerikleri var kendisi kadın doğum uzmanı zaten. Ben kadın ürünlerini kullandım tüp bebek öncesi. Azospermi olan kuzenime eşi erkek ürünü aldı ama henüz onlardan bir sonuç almadık yeni başladı çünkü

Instagramda sayfası var bakabilirsiniz. Kadın ve erkek için hazırlanmış içerikleri var kendisi kadın doğum uzmanı zaten. Ben kadın ürünlerini kullandım tüp bebek öncesi. Azospermi olan kuzenime eşi erkek ürünü aldı ama henüz onlardan bir sonuç almadık yeni başladı çünkü
Ya bizim sorunumuz retrograde boşalma yani sperm boşalma ile dışarı çıkamıyor . O yüzden vitamin çok işe yaracak gibi değil. Biz spermleri tesa ile toplatıyoruz. Ama çnerniz için teşekkür ederim yine de bakacağım

Back