En iyi temizlik ürünleri hangileridir?

bu locu halıları silmede nasıl hazırlıyorsunuz ve nasık siliyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim .

Aynalar ne yağı oluyor pardon? Ocağınız aynalı mı??? Ne gerek var efendim suyla çıkacak şeyler için bu kadar ağır ve amacı dışında kimyasallar kullanmaya? :57:

Bizden sonraki nesillere temiz bir dünya bırakmak borcumuz değil mi?:71: Öteki dünyada hesaba sorulmayacaksa salla gitsin mi yani? Ya sorulacaksa???:61:

vallaaaaa ocagımın aynası hiç kirlenmez çünkü her yemekten sonra ocagı silerim ve aynayıda silerim cifin fısfıslısı var valla iki dkda temiz oluyor,yemek taşmadıysa ocak batmadıysa normal su ile silerim iki dakkada..... haa haftada 1 silenlerde var ocagı öylesine yag çöz kir çöz lazım o ayrı:)

temizlik ürünlerini severim her ürünü denedim ve en son bu ürünlerden memnun kaldım.
pervolun renkli,siyah,beyaz sıvı deterjanı var..bide kosla çamaşır suyu ..bunları çamaşrıda kulanıyorum.. yalnız eşimin beyaz gömlekleri hiç temiz olmas yakaları ona amway in yaka spreyini aldım şahane yapıyor bembeyaz..
yerleri silmek için aspirin kullanırım..
koltuklar için loc...
bulaşık makinası için pril sıvı kulanırım..
mobilyalarımın tozunuda pronto toz ile alıyorum 3-4 gün eşyaların toz tutmasını engelliyor:)
hepsinden çok memnunum valla:)

Son düzenleme:
bulaşıklarda: amway bulaşık sıvı deterjanı makine için tozunu kullanıyorum malum deterjan kalıntısı bırakıyor kimyasal deterjanlar
yer,kapı, pencere için loc kullanıyorm
çamaşır makinasında amwayin beyazlatıcısı var özellikle perde ve tüller için süper çamaşır deterjanı da 1 kg 40 yıkama yapıyor
mutfakta zoom adlı bir yağ çözücü var sıkıyorsun 1 dakika içinde bütün yağları köpürtüyor bulaşık teli zaten süper çok hassas yüzeyleri bile çizmiyor 10 yıl kullananı bile var
bu ürünleri hem severek kullanıyorum konsantre olduğu için uzun süre gidiyor piyasadaki ürünlerden daha uyguna geliyor hem de bitkisel olduğu için içim rahat ediyor satışından da kazanıyorum cabası

kesinlikle amway.hele fırın temizleyicisi var süper.yumuşatıcısı da harika havlularım mis gibi ve pamuk gibi.üstelik sağlıklı ürünler.ben sadece kendim için sipariş veriyorum uğraşsam parada kazanırım ...

yaa arkadaşlar cam için kullandığınız ürünleri nasıl duruluyorsunuz?dalga dalga kalıyor!ben duru suyla siliyorum sadece.

ersağ ın damla konsantresini sulandırarak siliyorum. sonra kuruluyorum. o kadar. hemen temizleniyor. çereçeveler de bembeyaz oluyor. süper ürün. camlarda dalga da bırakmıyor...

ersağ ın damla konsantresini sulandırarak siliyorum. sonra kuruluyorum. o kadar. hemen temizleniyor. çereçeveler de bembeyaz oluyor. süper ürün. camlarda dalga da bırakmıyor...

şimdiye kadar kullandığım hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım duşa kabine banyo wc temizleyici sıkıyorsun 2 yada 3 dakika sonra bulaşık süngeri ile temizliyorsun mis gibi oluyor inanın şakam yok temizlik hiç bukadar zevkli olmamıştı. içinde hiçbir kimyasal yok deneyin pişman olmazsınız.

Ben de ersağ'ın bulaşık makinesi deterjanından memnun kaldım. Hem çok az kullanılıyor, hem de ters dönüp de içinde su birikintisi kalan bardaklara baktığımda marketten aldığım deterjanlarla yıkadığımda bulanık bir su kalıyordu, bu markayla duru bir su kalıyor.Demek ki daha az kalıntı bırakıyor diye düşündüm ben. Ayrıca içinde çevreye zarar veren maddeler yok.

Bir de frosch marka bulaşık deterjanı var. Elde yıkamak için olan jellerden...Marketlerde bulunuyor. Bu marka da benim hassas ellerime bile zarar vermeiyor ama benim asıl tercih etme sebebim, doğaya zarar veren maddeler içinde yok ( en azından iddia ediyor)

dETERJAN alırken 3-5 kuruş fazla verip çevreye zarar vermeyeninden almak bizim insani vazifemizdir ve ahirette hesabı sorulur diye düşünüyorum. Herşeye para buldun da Allah'ın verdiği doğal güzelliklere daha az zararım dokunsun diye fazladan 3 kuruş vermeye para bulamadın mı diye sorulur diye düşünüyorum.

Ersağ Denizlide üretiliyor sanırım, Türkiye markası olmasından dolayı çok mutluyum, umarım piyasada değeri anlaşılıp satışları artınca yabancı firmalara satılmaz. Frosch da alman, ama çevreye katkısı varsa hepsinin başımın üstünde yeri var.

Son düzenleme:
Bende Ersağ 'ın temizlik ürünlerini kullanıyorum.İlk olarak sıvı sabun ile başlamıştım ama şimdi evimdeki bütün kimyasalları attım ve hepsinin yerine Ersağ aldım..

Yağ çözücüsü , genel temizlik ,bulaşık matik ve sıvısı, banyo wc temizleyicisi hepside süper..

Oğluşumun kıyafetleri içinde toz deterjanını almıştım çok hoşuma gitti şimdi artık kendi çamaşırlarımıda onunla yıkıyorum...

Ürünler konsantre olduğu için uzun süre yetiyor...

Artık içim çok rahat...

ersağ ürünlerini nerden alıyorsunuz?
sitesine girdim ama sanırım üye olmak gerekiyor öyle mi?
bir de sitesinde fiyatları yazmıyor nerden öğreneceğiz?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu loc markasına ben de takıldım gelen yeni temizlikçide loc diye tutturdu nerde bu markanın satışı?yani her markette bulabileceğimiz bir ürün mü?

arkadaşlar bu loc markasına ben de takıldım gelen yeni temizlikçide loc diye tutturdu nerde bu markanın satışı?yani her markette bulabileceğimiz bir ürün mü?
amway'in ürünü canım loc... çevrende satan birileri vardır büyük ihtimal avon oriflame gibi disdiribitörleri var amvayin de

Biobelinda kullanıyorum.Satmıyorum,sadece kendime alıyorum.Tek favorim oldu,çok hoş ve hafif bir kokusu var,bayılıyorum.Temizlik yapmak zevk oldu artık.

Mft bezleri bence en iyi temizlik ürünleri.Marketten poşet dolusu deterjan kimyasal istemiyor.Bezin kendi özelliği sayesinde temizleme tekniği var.Su ve sabun yeterli,suda kovada leğende değil bezi ıslatacak kadar.Bezin temizliğini akan suyun altında beyaz banyo sabunuyla yapıyorsun. 4 kat kullanılıyor,8 katı değiştirerek kullanıyorsun.cam,mobilya,mutfak,halı koltuk cilt eldiveni bir tane alayım hereyere kullanayım dersen olmaz bezin özelliği çabuk kaybolur.Camı ayna ve camda,mutfağı yağlı yüzeylerde mutfakta,mobilyayı toz alma parlatmada halı koltuğu duvar ve kapıda kullanabilirsin. Kozmetik eldiveni cilt ve makyaj temizliğinde...

bence domestos ve cif'in başa çıkamadığı iş yok tuvalet banyo mutfak hepsi için ideal. Ama kimyasal olmayan güzel temizlik ürünleri varsa onlardan alabilirim

Bu loc çok tavsiye ettiler aldım ama duvardaki televizyonun yaptığı iz lekesini bile çıkartamadı yine cifle çıkardım verdiğim paraya yazık oldu..

Lavabolar ve küvet için: cif banyo (mavi)
Tuvalet için: çamaşır suyu
Mutfak için: mr muscle sprey (9 kire karşı etkili yazan) bundan süperi yok bence
Çamaşır için: Ariel
Bulaşık için: Fairy
Halılar için: kosla
Parkeler için: Bingo beyaz
Toz almak için: cif
Cam silmek için: Mr muscle
bir deee arap sabunu. özellikli pimapenler için

Back
X