Anket en iyi şovmen

???

• beyazıt öztürk

OY: 41 41,4%
  • tolga çevik

OY: 3 3,0%
  • ata demirer

OY: 12 12,1%
  • okan bayülgen

OY: 16 16,2%
  • cem yılmaz

OY: 27 27,3%

• Ankete Katılan
    99
Bence Beyaz..
Okan Bayülgen cok akıllı komik diil.
Cem Yılmaz a hic gülmüyorum kendi yaptıgı esprilere kendisi gülüyo sonrada espri yaptım zannediyo-tatlicadiarzu-

Tabii ki de Okan Bayülgen.
İnsanları aşağılıyor demişsiniz, ben yıllardır izlerim hiç öyle bir şey görmedim. Adam dürüst ve saçmalıkları, bayağılıkları dile getiriyor. En iyisini yapıyor bence.
Kültür ve zeka anlamında Okan'ın üstüne tanımıyorum.
Ayrıca programına katılan konuklarıyla kimsenin dalga geçmesine izin vermez.

Tabii ki de Okan Bayülgen.
İnsanları aşağılıyor demişsiniz, ben yıllardır izlerim hiç öyle bir şey görmedim. Adam dürüst ve saçmalıkları, bayağılıkları dile getiriyor. En iyisini yapıyor bence.
Kültür ve zeka anlamında Okan'ın üstüne tanımıyorum.
Ayrıca programına katılan konuklarıyla kimsenin dalga geçmesine izin vermez.

katılıyorum sana april..bende kimseyi aşagıladıgını görmedim sadece birşey söylemek istediği zaman çekinmiyor. içinden geçen herşeyi söylüyor ayrıca hakkı devrim le yaptıgı medya kralı adlı program çok kaliteli.medyamızda maalesef o kadar bayagı program var kii bunları büyük bir cesaretle ortaya döküyor tepki alacagını bilse de..

okan artık ayrı bir tarz yıllardır artık bunu kanıtladı kendine özgü şovlar yapar...bazı sanatçılarında yok bize şöyle yaptı böyle davrandı diyerek onun üzerinden reklamlarını yaptıklarını düşünüyorum..
ama ben kesinlikle cem yılmaz ve beyaz diyorum.

öncelikle Okan tabiki çook seviyorum açık sözlü dürüst...sonrada Beyaz gelir benim için

Back