Anket en iyi şovmen

???

• beyazıt öztürk

OY: 41 41,4%
  • tolga çevik

OY: 3 3,0%
  • ata demirer

OY: 12 12,1%
  • okan bayülgen

OY: 16 16,2%
  • cem yılmaz

OY: 27 27,3%

• Ankete Katılan
    99
cemede çok gülüyorum ama beyazı şovmenliğiyle kişiliğiyle herşeyiyle seviyorum opuyorumnanaktan

evet bu konuda sanada katılıyorum..
cem yılmaza acayip gülüyorum ama bende beyazıda çok severimkaydirigubbakcemile5

tolga çevik ve beyaz kesnlikle...

cem yılmaza ben gülmüyorum bile ...o kadar cdsini izledim tabiki güldüğüm oldu ama sıradan arkadaşlarımın espirilerine nasıl gülüyorsam öyle.

ata demirer ve okan bayülgen çok itici nefret ediyorum hatta onlardan,insanların kusurlarını kullanarak dalga geçiyorlar saygısız kişilikler...

beyaz ve tolganın doğaçlama espirilerne bayılıyorum,adamlar sıradan bir sohbette bile uzun süre düşünülmesi gereken espiriler patlatıyor mimikler falan süper,ve cem yılmaz gibi kendi espirisini yapıp yarılan insanlarda değiller hafif bir tebessüm sadece..

okan bayülgen
harika bence zeka güzel türkçe program idaresi herşey ...
sanırım 15 yıldır filan sürekli olarak takip ettiğim tek adam

showman denılınce orda bır duracaksın
o yuzden tabikide Cem.. ama flımlerını dersenız kii, onlar oldukca berbat

Cem'den sonra hmm Beyaz..

Beyaz'ıda severim hos cocuk kaydirigubbakcemile3

kesinlikle beyaz......espirisi şovmenliği programı bir harika.....

cem yılmaza hiç gülmüyorum yada ben anlamıyorum espirileri....kendisi espiri yapıp kendisi gülüyor.

okan bayulgeni saymıyorum bile hem tipiyle hemde tavırlarıyla resmen orman kaçkının teki...

kesinlikle beyaz......espirisi şovmenliği programı bir harika.....

cem yılmaza hiç gülmüyorum yada ben anlamıyorum espirileri....kendisi espiri yapıp kendisi gülüyor.

okan bayulgeni saymıyorum bile hem tipiyle hemde tavırlarıyla resmen orman kaçkının teki...

aynen canım yaa beyazı herşeyiyle seviyorum cemede gülüyorum ama okan bayülgende bir komiklik göremiyorum açıkçası beğenen vardır diye ankete koydum

..........................

Son düzenleyen: Moderatör:
Back