En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

arkadaşlar ben tüp bebek tedavisine gidip geliyorum,dualarınızı bekliyorum..ama yokluğumda topiğe kimsenin katılım yapmaması üzücü doğrusu..aşk olsun yani ben olmayınca kimse yaptıklarını yazıp fotoğraflamıycakmış demek ki..benim şu heyecanlı günlerimde kafamı dağıtmama hiç te yardımcı olmuyosunuz ama:KK43:(

Ezineciğimm dualarım seninle canım inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun Allah yardımcın olsun :KK70::KK49:

Ezinecim duaların en güzeli afiyet istemekmiş.

Allah sana ve ailene bu dünyada ve öbür dünyada huzur afiyet ve mutluluk versin.Bu afiyetin içine her insan için farklı şeyler sığıyordur ve bunu Allah biliyor.İnşallah senin huzurun da inşa oluyordur biryerlerde.

hepsi güzel görünüyor ama linklere basınca hep aynı sayfa çıkıyor hiçbir yemek tarifine
ulaşamadım benn :KK43:::KK43:(

hepsi güzel görünüyor ama linklere basınca hep aynı sayfa çıkıyor hiçbir yemek tarifine
ulaşamadım benn :KK43:::KK43:(

Eğer denedikleriniz 1. sayfadaki linklerse bir de 276. sayfadakileri deneyin isterseniz. Ancak, Internet Explorer kullanıcısı iseniz bu bahsettiğim sayfadaki linler de çalışmayabilir.

o sayfada ki linkler de anasayfaya gidiyor. 212 . sayfaydı sanırım tüm tariflerin yer aldığı bir indeks vardı. bilginiz olsun
çok güzel ve takip ettiğim bir başlık şimdi yetim kalmış:KK59:

:KK70:Ezineciğim canım inşallah bebeğin bu kez sana sıkı-sıkı tutunacak :emir_bebek::nazar: :KK19: güzel müjdenle sevindir bizleri :KK49: :KK16: bol dua ediyorum senin için Rabbim kabul buyursun inşallah dualarımızı :nazar::KK19::KK71:

Sayfanın tamamen yüklenmesini bekliyor musunuz? Ben tekrar denedim, biraz vakit alıyor ama sol alt köşede Bitti yazısı çıktığında ilgili tarife geliyor sayfa.
çok zahmetli ve müthiş bir iş çıkarmışsınız :KK9::KK9::KK9: ellerinize sağlık :KK19::KK16: ama tüm linkler ilk sayfaya yönlendiriyor :KK50::KK50::KK50::KK50: inşallah bu sorunda çözülürse süper olacak :KK66::KK66::KK66::KK66::92::KK16::KK16::KK16::KK16:

Yalancı Profiterol'u güzel yaptığım söylenir tarif veririm ama püf noktalarını tabikide tarif verirken söylemiyorum..

maalesef yine olmadı,yine size iyi bi haber veremedim..ne diyebilirim ki,Allah muhakkak en hayırlısını bilir..artık kk ya bile girmek gelmiyo içimden..benim için dua eden herkesten Allah razı olsun..mutlu haberler verebilmeyi başardığım gün ,yeniden dönerim belki sahalara:))şu sıralar, yemek yapmayla da ,bu sayfayla da ilgilenmek içimden gelmiyo sadece..öpüyorum herkesi...

maalesef yine olmadı,yine size iyi bi haber veremedim..ne diyebilirim ki,Allah muhakkak en hayırlısını bilir..artık kk ya bile girmek gelmiyo içimden..benim için dua eden herkesten Allah razı olsun..mutlu haberler verebilmeyi başardığım gün ,yeniden dönerim belki sahalara:))şu sıralar, yemek yapmayla da ,bu sayfayla da ilgilenmek içimden gelmiyo sadece..öpüyorum herkesi...

Hatırlısı olsun arkadaşım. Allah belki başka bir zaman verir, ya da başka alternatifler düşünürsünüz. Kendinizi sıkmamaya çalışın, bizi de çok ihmal etmeyin.:KK71:

:

Bazen bazı şeyleri okadar çok ister okadar çok özlem duyarız ki çevremizde olanların güzelliğini farkedemeyiz.benim çevremde gördüğüm çoğu insan çok çok istedikleri şeylerle hep sınanmıştır.Bir süre ulaşamama sıkıntısı çekerler.Ulaşınca da bir daralma gelir ve onunla boğuşurlar.Gözlemle bak sende görüceksin.Bu hayat bir bütün.her aldığımız nefes,her yaptığımız iş önemli.bu dünyada öbür dünyayı inşa edip dururuz.Seni anlamadığımı sanacaksın ama ümitsizliğin ve neşesizliğin seni esir almaması gerektiğini hatırlatmak zorundayım.Lütfen hayırlısını iste .Sonumuz güzel olsun.Bu dünyada başlar mı mutluluğumuz bilemem ama önemli olanın sonsuzluğa uzanan mutluluğu yakalayabilmemiz olduğunu biliyorum ve hatrılatma gereği duyuyorum.

Son düzenleme:
kızlar ben ilk sayfadaki tariflere tıklayınca aynı sayfa açılıyor göremiyorum bir türlü tıkladığım tarifleri....

Ezinecigim pc ye bu aralar sk giremedigim icin simdi okuyabildim yazini ALLAH hayirlisi neyse onu versin canim gec olsun hayirlisi olsun insallah

Tariflerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.:KK71:

Birkaç tane not aldım ilk fırsatta deneyeceğim.

Sonucuda bildiririm.Benimde beğenilen tariflerim var en kısa zamanda sizlerle paylaşırım.:KK70:

canım ne olur hüzünlenme bak ne güzel biliyoruzki her şey Allahtan vardır bir sebebi.vaktinden önce bahar gelmezmiş onunda bir zamanı var demekki istanbulda ve ankrada bu konuda oldukça ehil ve başarılı doktorlar var istersen onları memnun kalan arkdşdan öğreneyim sana söyleyim.Rabbim inş tez zmanda sıkıntını giderir.

canım ne olur hüzünlenme bak ne güzel biliyoruzki her şey Allahtan vardır bir sebebi.vaktinden önce bahar gelmezmiş onunda bir zamanı var demekki istanbulda ve ankrada bu konuda oldukça ehil ve başarılı doktorlar var istersen onları memnun kalan arkdşdan öğreneyim sana söyleyim.Rabbim inş tez zmanda sıkıntını giderir.
çok sağol arkadaşım iyi niyetin için,ancak ben artık tıbben yani doktorlardan ümidimi kestim,sebep bulamıyorlar hatta artık aramıyorlar,farklı tedavi protokolleri farklı doktorlar,farklı hastaneler,3 aşılama,3 tüp bebek sonuç:eek:rtak payda,yani elde var hep sıfır..Allahtan olursa olur,yoksa,artık bi şey yapmayı düşünmüyoruz,7 yıldır bu konuya odaklanmaktan hayatı ıskalıyorum,her şey çocuk demek değil ne de olsa:)(

X