Hiç denemedim bilmiyorum :)Bence dalan zeytinyagli sampuan en iyi
Benim sacima iyi geldi ucuz da tavsiye ederim :)Hiç denemedim bilmiyorum :)
Marketlerde satılmıyor diye biliyorum. Hiç rastlamadım çünkü.Benim sacima iyi geldi ucuz da tavsiye ederim :)
Ben çocukken de kullanırdım. Dediğiniz gibi kokusu bile ayrı bir huzur veriyor :) Bu arada bademli dediğiniz mor kutulu olandı değil mi, çok güzeldi o.Ipegin saç kremi vardi bademli cok eskiden
Su an hala varmi bilmiyorum ama bir kac yil oncesine kadar vardi ama içeriği ve kokusu çok degismisti....
Yani demem o ki cocuklugumun kokusuydu
Ay ben ondan hiç memnun kalmadım. Tabii sizin saçınıza iyi gelmiş olabilir,herkesin saç yapısı farklı sonuçta.Aynen ben de çok popüler markaları beğenmiyorum. Blendax iyi geliyor bana da.
Gratiste rossmanda falan varMarketlerde satılmıyor diye biliyorum. Hiç rastlamadım çünkü.
Teşekkür ederim öneriniz için. Merak ettim, denerim.Gratiste rossmanda falan var
Hiç denemedim Clear'ı da. Daha çok erkeklere yönelik diye biliyorum.Bana da sadece Clear iyi geliyor, kepek problemim var, Clear kullandığım sürece kepek problemi yaşamıyorum çok şükür
Bana iyi geldi , herkese göre değişebilir tabi etkisi.baska şampuan kullandığım.an hemen kepek oluyorHiç denemedim Clear'ı da. Daha çok erkeklere yönelik diye biliyorum.
Hiç denemedimKesinlikle Otacinin Hindistan Cevizlisi yumuşacık yapiyo
Hangi çeşidinden kullanıyorsunuz?Diger sampuanlar benim sac diplerimi yakiyordu.sanki asitli gibiler.sac dokulmelerimde coktu.kuaforum onermisti ya bebe sampuani kullan ya da ipek bunlar asitli degiller diye.uzun sure bebe sampuani kullandim.iki yildirda ipek kullaniyorum.su an memnunum bunlarda bozmazsa urunu.
Beyaz kutulu olanindan uzerinde akasya cicegi yaziyorHangi çeşidinden kullanıyorsunuz?