Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
More Than Blue
My Sassy Girl (Kore )
İkisi de izlenmesi gereken filmlerden :) Dram olsa çok var ama romantik kesinlikle ikisi :)
Dram da aşk yok yalnız yine de izlemek istersen söylerim :) Ben de aynen senin gibiyim ve çok severim film izlemesini :)güzel dram filmleri biliyosan yazabilirsin canım
ben film izlemek istediğim zaman bi türlü karar veremiyorum filmlere de o yüzden konuyu açtım
![]()
Dram da aşk yok yalnız yine de izlemek istersen söylerim :) Ben de aynen senin gibiyim ve çok severim film izlemesini :)
Ben gerilim korku daha çok izlerim mesela :)yaz canım farketmez
sadece aksiyon gerilim vs olmasın diye romantik yazmıştım
dramla da ilgili bi başlık yokmuş zaten
ben de çok seviyorum film izlemeyi özellikle kış aylarında iyi gidiyo
bu aralar tv izlemekten filmleri geri plana attım ama yeniden izlemeye başlıycam
o yüzden tavsiyelere ihtiyacım var
sitelerden bakınca yüzlerce film oluyo bi türlü karar veremiyorum
Ben gerilim korku daha çok izlerim mesela :)
O zaman heart is ( kalbimdesin ) bu filmi mutlaka izle 2 küçük çocukla bir köpeğin hikayesi ben hiç bir filmde böyle ağlamamıştım dramı iliklerime kadar hissettim :) Sonra hücre 7 mucizesi var baba ve küçük kızını anlatan kendimi ağlamamaya şartlandırmıştım ama daha ilk sahnede başladım ağlamaya :)
Ben de tam aksine evde yalnızken gerilim izlerim :) Korku filmlerinden pek etkilenmem sadece Cin içerikli filmler çok etkiler beni o tek izleyemem :) İzle mutlaka sonra bana da yaz beğenecek misin merak ediyorum :)sağol canım yarın hemen izliycem
ben normalde en çok gerilim filmleri severim
psikolojik gerilimler çok iyi oluyo
ama evde yalnızken tırsıyorum
o yüzden arada bu tarz filmler izliyim diyorum
Ben de tam aksine evde yalnızken gerilim izlerim :) Korku filmlerinden pek etkilenmem sadece Cin içerikli filmler çok etkiler beni o tek izleyemem :) İzle mutlaka sonra bana da yaz beğenecek misin merak ediyorum :)
Kozlar deliha gittiniz mi? Esimle gitsek diyoruz tavsiye eder misiniz?
Ben de gitmedim ama bence gereksiz bir film Recep İvediğin kadın versiyonu diyorlar :)Kozlar deliha gittiniz mi? Esimle gitsek diyoruz tavsiye eder misiniz?
Ben zorla izletiyorum çevremdekilere :) Evet toplulukta iyi oluyor ama kimse konuşmazsa. Birde durup durup noldu noldu diyen biri varsa işkence gibi oluyor o zaman :)tamam canım yazarım buraya
ben cinli filmlerin fragmanına bile bakamıyorum
korku filmlerini de toplulukta izlemeyi seviyorum
O da Puccanın kitabından alıntı :)gitmedim canım
ama murat bozun oynadığı filme iyi diyolar ona gidicem pazartesi
O da Puccanın kitabından alıntı :)
simon canim o hangi filmde oynuyor
Ben kitabını okudum canım eğlenceliydi ama çok argo :)evet canım beyaz showda görmüştüm de orda bahsettiler kitaptan
hadi inşallah diye bir film
yeni girmiş vizyona
fragmanı güzeldi komik bi filme benziyo