biraz geçte olsa önerim kirpik kıvırıcı kullanman olur.shu umera nın kirpik kıvırıcısı dünyanın en iisi seçildi bu yıl.Bende ondan almayı düşünüyorum.İnsanın bakışı değişiyor doğrusu.birde rimeli sürerken göz pınarından ziyade göz çekikliğinin oldugu uc kısma yogun sürcanım nasıl sürdüğünü açıklar mısın benim kirpiklerim kısa ve kıvrımlı değil rimel hemen düşüyo
biraz geçte olsa önerim kirpik kıvırıcı kullanman olur.shu umera nın kirpik kıvırıcısı dünyanın en iisi seçildi bu yıl.Bende ondan almayı düşünüyorum.İnsanın bakışı değişiyor doğrusu.birde rimeli sürerken göz pınarından ziyade göz çekikliğinin oldugu uc kısma yogun sür
max factor false lash effectKirpik kıvırıcılar kirpiklere çok zarar veriyor diye biliyorum ama dünyanın en iyisi seçildiğine göre iyidir herhalde.. bende rimel önerisi istiyorum :/
max factor false lash effect
lancome hypnose star
loreal 5x ve 4d
bunları önerebilirim
umarım memnun kalırsınnTeşekkür ederim canım öneri için, bugün bunlardan birini alıcam
selam bence rımelde lancome hıpnoz cok basarılı ama pahalı max color 2000 cok guzeldır dolgunlulk acısından rımelde uygun ve ıyı olan maybellıne var bıde en son black drama aldım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?