Pastel Dramatic Look Mascara iyidir.....
pastelin waterproof maskarası güzel. renkli renkli :)))
arkadaslar burdakı paylasımlar sayesınde malesef kı cok sewvdıgım sarı maybellnımın hayvan uzerıde deney yaptıgını ogrendım vu bu rımelım bıtınce pembe ya da morunu alıcaktım vazgecmek zorunda kaldım cunku her surusumda aklıma gelır sarı bıtmeden de atamam o bıttıkten sonra
flormar rımel almak ısıtoyrum fıyatı 15 20 cıvarı cok cok cok ıyı dolgun gosteren kıvıran bı rımel bılıyosanız solermısınız flormarın hıc bı rımelını bılmıyorum
benım kırpıklerımın ozellıgını sole :
dolgunlugu uzunlugu rengı normal bole kırpık yapısına sahıpa arklar hayvan uzerıde danay yapmayan herhangı bı marka da rılem de bılıyosa solesın lutfennnn
linkler çalışıyormu acaba? iç link bunlar,,,, kampanya linki,,,site yönetiminden bir mesaj aldım da,,,,açabiliyomusnuz?
iç linke bile ambargo koyan bir zihniyet!!! pes diyorum artık!!!!! nazi klubu!!!!
Flormar X5 kullanmıştım, çok dolgun gösteriyordu kirpikler ki, benim ince ve kisadir, yalnız çabuk bitmişti. Memnun kalmıştım yine de
Flormar X5 kullanmıştım, çok dolgun gösteriyordu kirpikler ki, benim ince ve kisadir, yalnız çabuk bitmişti. Memnun kalmıştım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?