- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- Konu Sahibi 1papatyaaa
Birgebeningünlüğü adlı bir ovulasyon testi var 30 günlük onu düşünüyorum bildiğiniz güvendiğiniz marka önerebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir GEBENİN GÜNLÜĞÜ hesabından aldım çok memnunum seni asla ikileme düşürmüyor net bir şekilde gösteriyor değerlendirdim bakalımBirgebeningünlüğü adlı bir ovulasyon testi var 30 günlük onu düşünüyorum bildiğiniz güvendiğiniz marka önerebilir misiniz
Canım bunu adetken yapmıyorsun dimiBir GEBENİN GÜNLÜĞÜ hesabından aldım çok memnunum seni asla ikileme düşürmüyor net bir şekilde gösteriyor değerlendirdim bakalım
Hayır tabiki. Nerden çıktı ki oCanım bunu adetken yapmıyorsun dimi
Canım olumlu sonuç aldın mı yani gebelik var mı acabaBir GEBENİN GÜNLÜĞÜ hesabından aldım çok memnunum seni asla ikileme düşürmüyor net bir şekilde gösteriyor değerlendirdim bakalım
ben onunla gebe kalmıştımBirgebeningünlüğü adlı bir ovulasyon testi var 30 günlük onu düşünüyorum bildiğiniz güvendiğiniz marka önerebilir misiniz
Evet çatlamış sizin, bugünü de değerlendirirsiniz daha iyi olutArkadaşlar benimkine de bakar mısınız bugün çatlama mı olmuş 2 günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmeli miyim Eki Görüntüle 3348595 Eki Görüntüle 3348595
Teşekkür ederim bu arada bende Laboquick marka ovülasyon testi kullandımEvet çatlamış sizin, bugünü de değerlendirirsiniz daha iyi olut
Yok canım regl oldum ama testim var daha şükür bu ay da deneyeceğim bakalımCanım olumlu sonuç aldın mı yani gebelik var mı acaba
Arkadaşlar benimkine de bakar mısınız bugün çatlama mı olmuş 2 günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmeli miyim Eki Görüntüle 3348595
Eşinizle ilişkiyi nasıl değerlendirdiniz 3 gün üstüste mi..geriye kalan günleri nasıl değerlendirdinizArkadaşlar benimkine de bakar mısınız bugün çatlama mı olmuş 2 günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmeli miyim Eki Görüntüle 3348595 Eki Görüntüle 3348595
Evet canım aynen öyle 3 günü değerlendirdim daha sonra ilişki olmadıEşinizle ilişkiyi nasıl değerlendirdiniz 3 gün üstüste mi..geriye kalan günleri nasıl
İsteyen herkese nasip etsin sonucu bize de haber verin güzel haber olur inşallahEvet canım aynen öyle 3 günü değerlendirdim daha sonra ilişki olmadı