Merhaba hanımlar, bildiğiniz , kullandığınız kimyasal olmayan makyaj ürunleri markasi var mi? Dogal , zararsiz olmasi yaninda sertifika olmasi benim icin onemli. The Organik pharmacy, Zuii, Physicians formula . Bunlar hakkinda bilgisi olan yada başka marka öneriniz var mı? Teşekkürler ederim şimdiden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En İyi Organik Makyaj Ürünleri Markası Hangisi?
- Konu Sahibi Mismommy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bildiğim markalar arasında tamamen organik olmasada gıda boyası ile renklendirilen vb. şekilde alerjik hassasiyet yaratmayan ürünlere sahip olan BEYU markası var ürünlerini internette bulabilirsiniz en iyi fiyatları ....com.tr de buluyorum deneyebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- 5 Temmuz 2012
- 52
- 20
- 88
Ben Physicians Formula ve Jane iredale markalarının birçok ürününü kullandım kullanıyorum %100 doğal içerik bulmak zor ama en azından minimize edilmiş olanları kullanmak iyidir. Physicians Formula nın ürününlerinin görselliğine bayılıyorum :)
Merhaba hanımlar, bildiğiniz , kullandığınız kimyasal olmayan makyaj ürunleri markasi var mi? Dogal , zararsiz olmasi yaninda sertifika olmasi benim icin onemli. The Organik pharmacy, Zuii, Physicians formula . Bunlar hakkinda bilgisi olan yada başka marka öneriniz var mı? Teşekkürler ederim şimdiden
Forever living kesinlikle tamamen bitkisel.ben cilt ve saç sorunlarımı giderdiğim gibi güzellik ürünlerini de kullanıyorum.harika. Küçük numunelerle test edebilirsin kalitesini.Merhaba hanımlar, bildiğiniz , kullandığınız kimyasal olmayan makyaj ürunleri markasi var mi? Dogal , zararsiz olmasi yaninda sertifika olmasi benim icin onemli. The Organik pharmacy, Zuii, Physicians formula . Bunlar hakkinda bilgisi olan yada başka marka öneriniz var mı? Teşekkürler ederim şimdiden
- 23 Nisan 2014
- 18
- 18
- 88
Ben organik sertifikalı ürünler kullanıyorum uzun süredir. Deneme şansım oldu ürünleri genel olarak. Yardımcı olmak isterim. :)
Logona'nın pudra ve allığını kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyat-kalite-uzun ömürlülük açısından inanılmaz verimli gerçekten. Her gün makyaj yapıyorum neredeyse ve yaklaşık bir yıl ömrü var. Daha önce Lavera'nınkileri de kullandım ama kalite açısından pek beğenemedim ben.
Göz kalemi olarak Bioplante'nin kalemleri çok iyi, akmıyor. Genel olarak organik kalemlerin sorunu olan akmayı çözmüşler bu marka. Daha önce Lavera'nın ürünlerini kullandım, akıyordu baya.
Ruj olarak Logona'nın çift taraflı kalem rujları var, muhteşem. Bayılıyorum ben bunlara. Hem uzun ömürlü, hem renkleri güzel. Kalıcı gibi hatta diğer rujlara göre daha iyi kalitede. Lavera'nın yine rujunu kullanmıştım, fena değil.
Maskara olarak şu an ben kullanmıyorum ama eskiden Sante ve Lavera'yı kullandım. Yine kalem gibi akma sorunu oluşuyor her ikisinde de.
- 2 Nisan 2017
- 12
- 3
- 1
- 33
Merhaba Mismommy,Merhaba hanımlar, bildiğiniz , kullandığınız kimyasal olmayan makyaj ürunleri markasi var mi? Dogal , zararsiz olmasi yaninda sertifika olmasi benim icin onemli. The Organik pharmacy, Zuii, Physicians formula . Bunlar hakkinda bilgisi olan yada başka marka öneriniz var mı? Teşekkürler ederim şimdiden
Farmasi ürünlerini daha önce duydun mu ? Ürünleri araştırmanı tavsiye ederim. Herhangi bir sorun olursa özel olarak mesaj atabilirsin. İyi günler :)
- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Size bu konuda yardımcı olabilirim özelden mesaj atarsinizMerhaba hanımlar, bildiğiniz , kullandığınız kimyasal olmayan makyaj ürunleri markasi var mi? Dogal , zararsiz olmasi yaninda sertifika olmasi benim icin onemli. The Organik pharmacy, Zuii, Physicians formula . Bunlar hakkinda bilgisi olan yada başka marka öneriniz var mı? Teşekkürler ederim şimdiden