• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi muadil parfüm markası nedir?

Açık parfüm kullanmayı bırakmıştım fekaatt mad parfüm favorim bu aralar. Orjinal parfümlerimin muadillerini aldım. 1,2 tane orjinal parfümüm var ikisinin de muadili çok iyi günlük mad muadilleri kullanıyorum ve cokda kalıcı alkol kokusu hiç almıyorum. Kolonyamsi his asla yok. Seneler önce ki d&p kalitesi var resmen. Ben tavsiye ederim Mad parfümü 👌 elimde olan şuan y101 libre ve j101 jadore parfümleri.. y101 i de nezaman siksam adını soruyorlar.

Açık parfüm kullanmayı bırakmıştım fekaatt mad parfüm favorim bu aralar. Orjinal parfümlerimin muadillerini aldım. 1,2 tane orjinal parfümüm var ikisinin de muadili çok iyi günlük mad muadilleri kullanıyorum ve cokda kalıcı alkol kokusu hiç almıyorum. Kolonyamsi his asla yok. Seneler önce ki d&p kalitesi var resmen. Ben tavsiye ederim Mad parfümü 👌 elimde olan şuan y101 libre ve j101 jadore parfümleri.. y101 i de nezaman siksam adını soruyorlar.
Nereden alıyorsunuz

y101 alayım o zaman mad deneyim bargellodan güzel diyorlar bakalım.

Ben sürekli dp den olympea kullanıyorum, ara vermek istedim ve tavsiye üzerine mad markasına gittim.Orda bir kaç denemeden sonra Armani She çok hoşuma gitti tester da.Aldim ,koku çok güzel ama kalicilik nerdeyse hiç yok.Dp kalicilikta daha iyi bana göre .Acaba bu kalicilik olayı parfüme ve kişinin kendi ten uyumu ile mi alakalı.Eger öyleyse onu bulmak çok zor binlerce koku var nerdeyse.Benim Şimdiye kadarki en beğendiğim koku ve kalicilik dp olympea oldu.Iyi ki rast gelmişim. Her ne koku alırsam alayım, ondan vazgeçemiyorum.

Ben sürekli dp den olympea kullanıyorum, ara vermek istedim ve tavsiye üzerine mad markasına gittim.Orda bir kaç denemeden sonra Armani She çok hoşuma gitti tester da.Aldim ,koku çok güzel ama kalicilik nerdeyse hiç yok.Dp kalicilikta daha iyi bana göre .Acaba bu kalicilik olayı parfüme ve kişinin kendi ten uyumu ile mi alakalı.Eger öyleyse onu bulmak çok zor binlerce koku var nerdeyse.Benim Şimdiye kadarki en beğendiğim koku ve kalicilik dp olympea oldu.Iyi ki rast gelmişim. Her ne koku alırsam alayım, ondan vazgeçemiyorum.
Olympea normalde de kalıcı bir kokudur dp evet bende çok kullandım gerçekten çok kalıcı dp deki olmypea. Fakat mad de kalıcı marka olarak, ben aldıklarım dan her hangi bir problem yaşamadım. Bazen burnumuz alışıyor kokulara biz alamasak da çevremiz alabiliyor kokuyu. Ben y101 de onu yaşadım kalıcı değil gibi geldi bir ara fakat AVM de gezerken bir bayan bir süredir sizi takip ediyorum yanlış anlamayın sakın kokunuz çok güzel dayanamadım sormak istedim demişti 😂🙈 aaa kokusu geliyor mu öyle ya bana kalıcı değil gibi geliyordu halbuki demiştim. Hemde çok güzel geliyor kokusu demişti🙈

Zara'nın parfümlerinin hepsi ünlü pahalı markaların muadili, ilk başta öyle şey olmaz demiştim ama gerçekten de koku kalıcılık çok başarılı denedikçe fikrim çok olumlu yönde değişti zara parfümlerine karşı, 3000-4000 bandındaki parfümler kalitesinde parfümler 1000 tl civarında Zara'da.

Eskiden olsa D&P derdim ancak şuanda kesinlikle muscent. Hem Mad hem muscentten aynı muadil erkek ve kadın kokuları denedim. Hep muscent başarılıydı koku kalitesi konusunda. Ey Muscent yetkilileri o kadar ovdum sizi beni bulun deneme ürünleri bile gönderseniz yeter😄

Armani she yıllar önceki parfümüm. Deoderant şişesine benzerdi. Ben de hem orijinali hem de dp den aldığım açık olanından vardı. Ama açık olanı ne zaman sıksam kadın erkek fark etmez yolumu kesip ismini sorarlardı Çok kalıcıydı. Dp artık üretmiyor. Orijinali hiç kalıcı değil almam ama mad markasından alır denerim.

Armani she yıllar önceki parfümüm. Deoderant şişesine benzerdi. Ben de hem orijinali hem de dp den aldığım açık olanından vardı. Ama açık olanı ne zaman sıksam kadın erkek fark etmez yolumu kesip ismini sorarlardı Çok kalıcıydı. Dp artık üretmiyor. Orijinali hiç kalıcı değil almam ama mad markasından alır denerim.
Deneyin,koku çok güzel ama kalıcı değil mad de.Sansiro açık parfüm markası da diğerlerine göre çok daha kalıcı. Belki o üretiyordur aynısından.Ona da bakabilirsiniz.

E4 degil miydi bahsettiğiniz parfümün kodu? D&p de hala E4 koduyla Armani she satılıyor.

Dp olympea nasıl kokuyor notası nedir

Bende dp de PUR poısıon veya davidoff kullanıyordum

Sımdılerde dp de chloe love'a gectım cok temız bır koku🥹🩷🩷🩷

Dp olympea nasıl kokuyor notası nedir

Bende dp de PUR poısıon veya davidoff kullanıyordum

Sımdılerde dp de chloe love'a gectım cok temız bır koku🥹🩷🩷🩷
Çok etkileyici bir koku.Sandal ağacı, yeşil mandalina ,zambak ve su yasemini içerdiğini duymuştum .Fresh bir oryantal havası var ama şekerli degil.İlk sıkıldığında yoğun alıyorsunuz kokuyu sonra açılıyor. Efsane gibi oldu benim için.Dp deki orjinali ile nerdeyse aynı.Tabii herkesin zevki aynı olmayabilir.Kaliciligi ise şimdiye dek kullandigim parfümlerini içinde en iyisi.

Back