Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En iyi muadil parfüm markası nedir?
- Konu Sahibi oceanx35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Açık parfüm kullanmayı bırakmıştım fekaatt mad parfüm favorim bu aralar. Orjinal parfümlerimin muadillerini aldım. 1,2 tane orjinal parfümüm var ikisinin de muadili çok iyi günlük mad muadilleri kullanıyorum ve cokda kalıcı alkol kokusu hiç almıyorum. Kolonyamsi his asla yok. Seneler önce ki d&p kalitesi var resmen. Ben tavsiye ederim Mad parfümü elimde olan şuan y101 libre ve j101 jadore parfümleri.. y101 i de nezaman siksam adını soruyorlar.
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Nereden alıyorsunuzAçık parfüm kullanmayı bırakmıştım fekaatt mad parfüm favorim bu aralar. Orjinal parfümlerimin muadillerini aldım. 1,2 tane orjinal parfümüm var ikisinin de muadili çok iyi günlük mad muadilleri kullanıyorum ve cokda kalıcı alkol kokusu hiç almıyorum. Kolonyamsi his asla yok. Seneler önce ki d&p kalitesi var resmen. Ben tavsiye ederim Mad parfümü elimde olan şuan y101 libre ve j101 jadore parfümleri.. y101 i de nezaman siksam adını soruyorlar.
- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Benim bulunduğum bölgede AVM içinde magazalari var ordan alıyorum.Nereden alıyorsunuz
y101 alayım o zaman mad deneyim bargellodan güzel diyorlar bakalım.Açık parfüm kullanmayı bırakmıştım fekaatt mad parfüm favorim bu aralar. Orjinal parfümlerimin muadillerini aldım. 1,2 tane orjinal parfümüm var ikisinin de muadili çok iyi günlük mad muadilleri kullanıyorum ve cokda kalıcı alkol kokusu hiç almıyorum. Kolonyamsi his asla yok. Seneler önce ki d&p kalitesi var resmen. Ben tavsiye ederim Mad parfümü elimde olan şuan y101 libre ve j101 jadore parfümleri.. y101 i de nezaman siksam adını soruyorlar.
- 14 Ekim 2023
- 708
- 693
- 23
kararsız da kaldım ilk mad deneyim diyorum.Muscent bu konuda çok iyi
- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Ben sürekli dp den olympea kullanıyorum, ara vermek istedim ve tavsiye üzerine mad markasına gittim.Orda bir kaç denemeden sonra Armani She çok hoşuma gitti tester da.Aldim ,koku çok güzel ama kalicilik nerdeyse hiç yok.Dp kalicilikta daha iyi bana göre .Acaba bu kalicilik olayı parfüme ve kişinin kendi ten uyumu ile mi alakalı.Eger öyleyse onu bulmak çok zor binlerce koku var nerdeyse.Benim Şimdiye kadarki en beğendiğim koku ve kalicilik dp olympea oldu.Iyi ki rast gelmişim. Her ne koku alırsam alayım, ondan vazgeçemiyorum.Açık parfüm kullanmayı bırakmıştım fekaatt mad parfüm favorim bu aralar. Orjinal parfümlerimin muadillerini aldım. 1,2 tane orjinal parfümüm var ikisinin de muadili çok iyi günlük mad muadilleri kullanıyorum ve cokda kalıcı alkol kokusu hiç almıyorum. Kolonyamsi his asla yok. Seneler önce ki d&p kalitesi var resmen. Ben tavsiye ederim Mad parfümü elimde olan şuan y101 libre ve j101 jadore parfümleri.. y101 i de nezaman siksam adını soruyorlar.
- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Güzeldir pişman olmazsınızy101 alayım o zaman mad deneyim bargellodan güzel diyorlar bakalım.
- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Olympea normalde de kalıcı bir kokudur dp evet bende çok kullandım gerçekten çok kalıcı dp deki olmypea. Fakat mad de kalıcı marka olarak, ben aldıklarım dan her hangi bir problem yaşamadım. Bazen burnumuz alışıyor kokulara biz alamasak da çevremiz alabiliyor kokuyu. Ben y101 de onu yaşadım kalıcı değil gibi geldi bir ara fakat AVM de gezerken bir bayan bir süredir sizi takip ediyorum yanlış anlamayın sakın kokunuz çok güzel dayanamadım sormak istedim demişti aaa kokusu geliyor mu öyle ya bana kalıcı değil gibi geliyordu halbuki demiştim. Hemde çok güzel geliyor kokusu demiştiBen sürekli dp den olympea kullanıyorum, ara vermek istedim ve tavsiye üzerine mad markasına gittim.Orda bir kaç denemeden sonra Armani She çok hoşuma gitti tester da.Aldim ,koku çok güzel ama kalicilik nerdeyse hiç yok.Dp kalicilikta daha iyi bana göre .Acaba bu kalicilik olayı parfüme ve kişinin kendi ten uyumu ile mi alakalı.Eger öyleyse onu bulmak çok zor binlerce koku var nerdeyse.Benim Şimdiye kadarki en beğendiğim koku ve kalicilik dp olympea oldu.Iyi ki rast gelmişim. Her ne koku alırsam alayım, ondan vazgeçemiyorum.
Zara'nın parfümlerinin hepsi ünlü pahalı markaların muadili, ilk başta öyle şey olmaz demiştim ama gerçekten de koku kalıcılık çok başarılı denedikçe fikrim çok olumlu yönde değişti zara parfümlerine karşı, 3000-4000 bandındaki parfümler kalitesinde parfümler 1000 tl civarında Zara'da.
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Armani she yıllar önceki parfümüm. Deoderant şişesine benzerdi. Ben de hem orijinali hem de dp den aldığım açık olanından vardı. Ama açık olanı ne zaman sıksam kadın erkek fark etmez yolumu kesip ismini sorarlardı Çok kalıcıydı. Dp artık üretmiyor. Orijinali hiç kalıcı değil almam ama mad markasından alır denerim.Ben sürekli dp den olympea kullanıyorum, ara vermek istedim ve tavsiye üzerine mad markasına gittim.Orda bir kaç denemeden sonra Armani She çok hoşuma gitti tester da.Aldim ,koku çok güzel ama kalicilik nerdeyse hiç yok.Dp kalicilikta daha iyi bana göre .Acaba bu kalicilik olayı parfüme ve kişinin kendi ten uyumu ile mi alakalı.Eger öyleyse onu bulmak çok zor binlerce koku var nerdeyse.Benim Şimdiye kadarki en beğendiğim koku ve kalicilik dp olympea oldu.Iyi ki rast gelmişim. Her ne koku alırsam alayım, ondan vazgeçemiyorum.
- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Deneyin,koku çok güzel ama kalıcı değil mad de.Sansiro açık parfüm markası da diğerlerine göre çok daha kalıcı. Belki o üretiyordur aynısından.Ona da bakabilirsiniz.Armani she yıllar önceki parfümüm. Deoderant şişesine benzerdi. Ben de hem orijinali hem de dp den aldığım açık olanından vardı. Ama açık olanı ne zaman sıksam kadın erkek fark etmez yolumu kesip ismini sorarlardı Çok kalıcıydı. Dp artık üretmiyor. Orijinali hiç kalıcı değil almam ama mad markasından alır denerim.
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
E4 degil miydi bahsettiğiniz parfümün kodu? D&p de hala E4 koduyla Armani she satılıyor.Armani she yıllar önceki parfümüm. Deoderant şişesine benzerdi. Ben de hem orijinali hem de dp den aldığım açık olanından vardı. Ama açık olanı ne zaman sıksam kadın erkek fark etmez yolumu kesip ismini sorarlardı Çok kalıcıydı. Dp artık üretmiyor. Orijinali hiç kalıcı değil almam ama mad markasından alır denerim.
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
Dp olympea nasıl kokuyor notası nedirBen sürekli dp den olympea kullanıyorum, ara vermek istedim ve tavsiye üzerine mad markasına gittim.Orda bir kaç denemeden sonra Armani She çok hoşuma gitti tester da.Aldim ,koku çok güzel ama kalicilik nerdeyse hiç yok.Dp kalicilikta daha iyi bana göre .Acaba bu kalicilik olayı parfüme ve kişinin kendi ten uyumu ile mi alakalı.Eger öyleyse onu bulmak çok zor binlerce koku var nerdeyse.Benim Şimdiye kadarki en beğendiğim koku ve kalicilik dp olympea oldu.Iyi ki rast gelmişim. Her ne koku alırsam alayım, ondan vazgeçemiyorum.
Bende dp de PUR poısıon veya davidoff kullanıyordum
Sımdılerde dp de chloe love'a gectım cok temız bır koku
- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Kodu hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. Bir kaç defa denk geldiğimde dp ye sormuştum. Armani she artık yok demişlerdi.E4 degil miydi bahsettiğiniz parfümün kodu? D&p de hala E4 koduyla Armani she satılıyor.
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
Trendyolda gördüm satılıyor hala sizde bakın bi isterseniz. D&P Perfumum E4 Kadın Parfüm Edp 50 ml Fiyatı, Yorumları - TrendyolKodu hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. Bir kaç defa denk geldiğimde dp ye sormuştum. Armani she artık yok demişlerdi.
- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Çok etkileyici bir koku.Sandal ağacı, yeşil mandalina ,zambak ve su yasemini içerdiğini duymuştum .Fresh bir oryantal havası var ama şekerli degil.İlk sıkıldığında yoğun alıyorsunuz kokuyu sonra açılıyor. Efsane gibi oldu benim için.Dp deki orjinali ile nerdeyse aynı.Tabii herkesin zevki aynı olmayabilir.Kaliciligi ise şimdiye dek kullandigim parfümlerini içinde en iyisi.Dp olympea nasıl kokuyor notası nedir
Bende dp de PUR poısıon veya davidoff kullanıyordum
Sımdılerde dp de chloe love'a gectım cok temız bır koku
- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Çok teşekkür ederim. Hemen sipariş vereyimTrendyolda gördüm satılıyor hala sizde bakın bi isterseniz. D&P Perfumum E4 Kadın Parfüm Edp 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol