En iyi mama hangisi

Runya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
312
197
103
35
Merhaba, ben 34.haftada doğum yaptım kızım 1980 doğdu ve 25 günlük kuvöz sürecimiz başladı şuana kadar sağarak besledim bu süre zarfında biberona alışıgı için meme tutmuyor sütümde ona yetmiyor ve çok ağlıyor sormak istediğim takviye olarak hangi mamayı kukkunayım en iyi mama hangisi tecrübeli olanlar bilgi verirmisiniz

Canım benimde 34.hftada dogumum oldu ve 15 gğn küvezde kaldı oğluşum ve bende aynı sagarak verdm ve biyere kada r tabi sonra hipp combiotic aldım oğluşuma ve cok memnun kaldım

Merhaba, ben 34.haftada doğum yaptım kızım 1980 doğdu ve 25 günlük kuvöz sürecimiz başladı şuana kadar sağarak besledim bu süre zarfında biberona alışıgı için meme tutmuyor sütümde ona yetmiyor ve çok ağlıyor sormak istediğim takviye olarak hangi mamayı kukkunayım en iyi mama hangisi tecrübeli olanlar bilgi verirmisiniz
Daha çok küçük
Biberonu ve varsa aradan emziği çıkarırsanız mamaya veda edersiniz
Sizi emer
Enjektör ya da kaşık kullanabilirsiniz, cup feeding yapabilirsiniz
Yalnız düzenli sağım yapın
Saat başı 5-10 dk sağım yapmanız lazım
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı oluyorlar mutlaka yazın

Daha çok küçük
Biberonu ve varsa aradan emziği çıkarırsanız mamaya veda edersiniz
Sizi emer
Enjektör ya da kaşık kullanabilirsiniz, cup feeding yapabilirsiniz
Yalnız düzenli sağım yapın
Saat başı 5-10 dk sağım yapmanız lazım
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı oluyorlar mutlaka yazın
Canım hiç bir sekilde meme emmiyor 20 gündür uğraşoyorum çek bırak hareketi yağıyor memeyi çekip itiyor yani emmiyor kaşık denedim ağza gider gitmez ağzından çıkarıyo

Canım hiç bir sekilde meme emmiyor 20 gündür uğraşoyorum çek bırak hareketi yağıyor memeyi çekip itiyor yani emmiyor kaşık denedim ağza gider gitmez ağzından çıkarıyo
Biberonu aldığı için emmiyor
Biberon kullanmayıp bol bol ten tene temas yapın
Düzenli saat başı sağım yapın

Ben mamayi sutum gelene kadar takviye amacli almistim bikac gun kullandim fazla bilgim yok o yuzden ama bebek hemsiremiz SMA yi onermisti onu almistik. Gercekten de cok severek iciyodu verdigim zaman.

Back
X