- 29 Haziran 2019
- 126
- 155
-
- Konu Sahibi huysuzvemutsuz
Majireller hep koyu çıkar, haberiniz olsun.
Inoa beyaz falan varsa kapatmaz.
Diğerini bilmiyorum.
Renk akmasını geçin, öncelikle beyazlarınız kapanmayacak. Boşuna boyamış, para vermiş olacaksınız.Evet beyazlarım mevcut bayarengi hemen akar mi acaba inoa'nin amonyaksiz olduğu için? Boyalar pahali olunca bir de yaninda kocaman oksidasyonunu da almamiz gerekince insan kolay kolay karar veremiyor.
Renk akmasını geçin, öncelikle beyazlarınız kapanmayacak. Boşuna boyamış, para vermiş olacaksınız.
Yerinizde olsam Majirel alırdım, zaten ilk boyamada müthiş kalıcı olmayacak. Eğer koyu olursa, 1 ton açığını alırsınız, belki tam istediğiniz gibi olur.
Ben de majirel 7.11i araştırıyorum. Cool cover ile farkı cool cover in professional uygulama gerektirmesi imiş, diğeri evde de uygulanıyormus bir forumda okudum. Bir başka forumda da arkadaş rengini paylaşmış idi çok beğendim alacağım sanırımSelam arkadaşlar, market boyalarından ağzım çok yandı bir daha tövbe ettim almamaya. Profesyonel saç boyası alacağım. Eski senelerde yazılan konuların hepsini neredeyse okudum sitede ama bir karara varamadım. Lütfen kullandıysanız bana yardımcı olur musunuz, sipariş vereceğim internet sitesinden.
Şimdi ben saçlarımı küllü kumrala boyamaya karar verdim, 7.11 rengini almayi düşünüyorum. En iyi küllü kumral hangi markaninkidir sizce?
Loreal Majirel, küllü tonlar için en iyisi diyorlar.
Loreal Majirel Cool Cover, sadece küllü renkler için tasarlanmış. Acaba çok mu soğuk ve griye yakın oluyor tonları?
Loreal Inoa, amonyaksiz olduğu için beni cezbediyor. Hamilelik falan olursa da boyayabilirim.
Wella KolestonPerfect, Marketteki Koleston ile alakası yok ve küllü tonlarının iyi olduğu söylenmiş.
Ben de majirel 7.11i araştırıyorum. Cool cover ile farkı cool cover in professional uygulama gerektirmesi imiş, diğeri evde de uygulanıyormus bir forumda okudum. Bir başka forumda da arkadaş rengini paylaşmış idi çok beğendim alacağım sanırım
Canım bak linki ve beğendim saçı paylaşıyorum aşağıdaBir de bunun gri şampuanıydı ıvır zıvır bakımı var. Küllü saç cok zahmetli ve masraflı bence. Igora'dan memnun kalacağımı düşünüyorum, boyayınca tecrübelerimi yazarım buraya.
Canım bak linki ve beğendim saçı paylaşıyorum aşağıda
www.ahsentabak.com This domain has expired!
This domain has expired. If you owned this domain, contact your domain registration service provider for further assistance.www.ahsentabak.com
Biraz pahalı olacak ama bakalım, ilk defa evde kendim saç boyayacagim. Ben de sonucu paylaşırım burdanTeşekkür ederim canım, ben de görmüştüm bunu araştırırken.
Biraz pahalı olacak ama bakalım, ilk defa evde kendim saç boyayacagim. Ben de sonucu paylaşırım burdan
Merhaba, malesef is yoğunluğundan bakamadim bu konuya tekrar. Bugün sipariş vereceğim inşallah. Siz hangi boyadan aldınız?Merhaba boyayı aldınız mı merak ettim? Ben Sachane sitesinden sipariş verdim 10 gün oldu ve kargom hâlâ yola çıkmadı. Bekle bekle sinir oldum
Merhaba, malesef is yoğunluğundan bakamadim bu konuya tekrar. Bugün sipariş vereceğim inşallah. Siz hangi boyadan aldınız?
Merhaba nasıl güzel oldumu saçlarınız dorelik oldumuBen Schwarzkopf Igora aldım, 7.1 küllü kumral ile azıcık da 7.0'ı karıştıracağım. Aldığım ürünlerden birisi ellerinde yokmuş o yüzden bu kadar gecikmiş siparişim : )) Aklım Loreal Majirel ve Koleston Perfect küllülerinde de kaldı ama tek bir sitede aradığım bütün ürünleri bulamadım, bi siteden oksidan bi siteden boya almak istemediğim için Igora'yi tercih ettim. Bakalim 1-2 haftaya boyayacağım yazarim nasıl olduğunu.