merhabalar... uzun zamandır yazılmamış ama bi ilgilenen olur umarım...
ben de keratokonus hastasıyım çocukluğumdan beri varmış da aynı harzemin dediği gibi geç kalınmış bi hastayım... önce maraş göz hastanesinden aldım lensleri takamadım az taktım, o gözümde leke oluşturmuş, bunu duyduk üzüldük, sonra ankara dünya göze igittik, ordan yurt dışındans ert lens geldi taktım 8 9 ay, daha geçen hafta ankarada başka dra gitğimde öğrendim ki, bu lens de gözümü fena yapmış, korneam iyice incelmiş nakillk duruma gelmişsin dedi dr, ama lensle gidebildğimz yere kadar gidicez nakli hiç düşünmüyorum bile dedi... lensler için 2 bin tl ödedik yaklaşık, görmem yüzde 50 olucak bu lenslerle, çok geniş kocaman lensler...
harzemin yazdıklarını çok iyi anlıyorum aynı lens batması toz kaçması sorunlarını ben de yaşadım, ama hastalığın durmasını bırak iyileşmesi gibi bişeyin söz konusu olduğunu dahi bilmiyordum ki, sizinki iyileşmiş, bu inanılmaz, çünkü bu hastalık geri dönüşü olmayan bişey benim yağtğm araştırmalara böyle gösterdi bana, ben de sert lens kullandım ancak gözüm 2 katı zarar görmüş...
sizinle irtibata geçmeyi çok isterim...en azından kader arkadaşıyız diye...