• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyi kombin yarısması

hangisi

• 1.yarısmacı

OY: 280 37,4%
  • 2.yarısmacı

OY: 97 13,0%
  • 3.yarısmacı

OY: 159 21,2%
  • 4.yarısmacı

OY: 157 21,0%
  • 5.yarısmacı

OY: 9 1,2%
  • 6.yarısmacı

OY: 47 6,3%

• Ankete Katılan
    749

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
1
2d83pxc.jpg

2
23tqo8k.png

3
2cwvn0h.jpg

4
eeihg.jpg

5
2hefr7q.jpg

6
1z65tty.jpg

Son Oy Kullanma tarihi 30 Mart 2010..
lütfen bu tarihe kadar oyunuzu kullanın...

Son düzenleyen: Moderatör:
nickler ifsa edilebilir serbest:) herkes kendiyle ilgili yoruma cevap yazabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
oyum 1 e gitti ama 4 ve 6 da hos bu arada 4 ayakkabına bayıldımmmmmm

valla butun arkadasların resimleri aynı gosterisde olsun diye ugrastım elimdeki resimlerle bu kadarı oldu umarım hosunuza gider:)

maix canım herkes birbirini tanıyor..
herhangi bir elestiri gelince bana bakmam soyleniyor ben savunmak zorunda kalıyorum herkes kendisiyle ilgili yorumu cevaplar isteyen gene soylemesin o kisiye kalmıs:)

3 ve 4 nolu arkadaşları çok başarılı buldum
daha bir kaç dakika önce 3 nolu arkadaşın fotosunu görmüş ve ne kadar zarif bir kombinasyon diye düşünmüştüm. küçük detaylarla tarz yaratmak, göz zevkini okşamak bu olsa gerek diye düşünmüş ancak topik de tanınmadığımdan yorum yapmamıştım burdan kendisinede söylemiş olayım...

valla butun arkadasların resimleri aynı gosterisde olsun diye ugrastım elimdeki resimlerle bu kadarı oldu umarım hosunuza gider:)
resim kaliteleri çok düşük olmuş hele ki 2 numaralı fotoğraf :umursamaz: ama ben yine 2yi oyladım opuyorumnanaktan normal boyutlarıyla yükleseydiniz daha iyi olurdu opuyorumnanaktan

normal boyutunda yukleseydim buyutec almanız gerekirdi kendisi buyutebilirmisin dedi yenisini gonder istersen ufak dedim dedim cevap gelmedi bende mecbur bu sekilde koydum

moon böyle ayrıntılı senmi yaptın helal yani uğraşmışsın

açıkça söylemek gerekirse kendi giyim zevkime göre en iyi kombin şudur diyemedim
bide birbirinden bağımsız kombinler yapılmış bir sıralama neye göre kime göre durumu olunca bir kıyaslama oluşturamadım kafamda
yinede olaya üst-alt-çanta-kemer-ayakkbı kombini olarak bakılırsa 3 numara diyorum

1 güzel ama sade,pek dikkatimi çekmedi
2nin hiç bir şeyini ayırt edemedim
3ün küpeleri beni vurdu :D geri kalanı da sade,ama genele bakılırsa aralarında en güzeli
4ün ayakkabıları,rengi güzel ama kemer o üstündekiyle olmamış
5i anlayamadım çok cırtlak kaçmış :)

tesekkur ederim you_know:)
2 numaranın gonderdigi resim ufakdı yapcak birsey yokdu

mooncuğum ellerine sağlık canım, çok güzel bir yarışma olmuş, katılımın bu kadar az olduğunu bilseydim bende katılırdım kız akannehir kadınlar hamamındaki hatunları görünce kendime şans vermiyordum :jeyyar: tühh bi dahak sefere artık naniknanik

kendi giyim tarzıma göre en iyi 1numaralı yarışmacıyı başarılı buldum, sade ve şık oyum 1e

Back