- 5 Ekim 2011
- 105
- 0
- Konu Sahibi melekannem
arkadaşlar evime doğagaz döşeticem sizce hangisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar evime doğagaz döşeticem sizce hangisi.
en iyisi vailant. Eski evimde vailant vardı düşük seviyede bile çok iyi ısıtıyodu tavsiye ederim
annemlerinkide vailant ama 30 derecede falan yaktıklaı halde ne petekler ısınıyor hemde 200 tlden aşağı fatura gelmiyor.siz kaç dercede kullandınız.
airfell kullanıyorum
ve 60 derecede yakıyorum en fazla 200 geldi fatura
bizim ki buderus alman markası.servisçi geldiginde bu kombi çok iyi demişti.çok güzel yanıyor..yada biz yüksek açıyoruz .pek anlamıorum ama iyi.
çevremden araştırdığım kadarıylada herkes bu markayı önerdi pek duyulmuş bi marka değil ama yinede iimiş sanırım kaç derecede yakıyorsunuz ve ne kadar fatura geliyor tatlım.
hadiya dogruymuş demek.bizde kiracıyız ilk günler bu nasıl marka hiç duymadık demiştik.
biz hergün yakmıyoruz canım.havaya göre hemde çalışıyorz evde kimse olmuyor..yaktığımzdada 20 derece fena sıcak oluyor n en yükseği 30 zaten.birde ara katta oturuyoruz .sıcak oluyor çok güzel.. 60 -50 hatta bu ay 30 geldiD
çokkk iimiş canım yaa benim ev 2 katlı ve alt katım boş sivasta yaşıyorum duymuşundur sivasın soğuklarını evimde yalıtımda yokk ii araştırmam gerekiyor o yüzden karar veremiyorum.
kesinlikle buderus canım biz 9 yıldır kullanıyoruz süper
alt kat boşsa kötü ya..duymam mı benim memleket orası hemşerim.
merhaba biz iki yıldır eca marka kombi kullanıyoruz ve de cok memnunuz arkadaslarımızla aynı miktar ve zmanlarda kullanıp en uygun fiyat hep bize geliyor ben kesinlikle kaliteyle alakalı diyorum kime sorarsan sor eca yı tek geçerim şiddetle tavsiye ediyorum
biz 60 derecede kullanıyoruz şuan bir yada iki odada kullanıyoruz evimiz de ısı yalıtımlı onunda etkisi var tabi bu ay en son 86 lira geldi siz hangi ildesiniz buralar cok soguk değil 60 derece gayet uygun samsundayım