• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi (kaliteli) kozmetik markasını yazar mısınız?

dermaplus Zinclear SPF 30 (Nude en açık renk) kullanmaya başladım.hiç beyaz bir kalıntı bırakmıyor.hafif renkli oluşu bir fondoten kullanmışsın gibi de duruyor.Bu hoşuma gitti ama yüzümü sürdüğümde cildinizdeki kayganlık hissi yok oluyor.Pudra fırçasını bile rahatça gezdiremiyorum.bunun neden olduğunu anlamadım henüz.ama avene
Cleanance Solaire SPF 30 'un yağlı olduğunu çok iyi anladım.küçük kabarcıklar hemen gitti.avene bence deniz kenarı için uygun ama şehir içinde çok ağır geldi.

cilt bakımı kiehls - organik ve o kadar garanti ediyolar ki ürünlerden memnun kalmazsan 28 gün içinde iade edebiliyosun ürünü. kozmetikte kryolan - mac - bobbi brown

DermaPlus MD Clarifying Pads kullanan var mı ?ben de bu ürünü almayı düşünüyorum
Cildiyeci. 2 aylık bi akne tedavisi başlattı, haftada iki gün bu pedden kullanıyorum. Sanırım aşırı asidik bi yapısı var cünkü daha önce hiçbi ürün bu kadar canımı yakmamıştım. Resmen yüzüme kezzap dökmüş gibi yanıyor ilk2-3 dakka.

Dünyanın en büyük aloevera ureticisi
LR Health&Beauty ürünlerini tavsiye ediyorum.butun urunleri saglik bakanligi ve dermotest onaylidir.urunlerini bizzat kendim ve çevrem kullaniyoruz.
Bilgi icin instagram:serapyilmaz2016

Yüz temizleyici olarak LR ın gümüş iyonlu mikro silver yüz yıkama kremi çok güzel. dezenfekte eden ve derinlemesine temizlik sağlıyor :)

Aknicare Tinted Cream Dore, 50 ml

[*]Renklendirilmiş bu formül Aknicare Cream gibi hafif ve orta düzey akneyi tedavi ederken ayrıca ciltte kapatıcı olarak görev yapar.
[*]Koyu renktedir.

Sivilcelerin Görünümü Kapatığı Gibi Kuruturda Sivilcelerinizi Hemde Renkli

Son düzenleyen: Moderatör:
Dermologica en iyi cilt ürünleri markasıdır
Makyajda ise ürüne göre değişir dior en iyi fondoten
Far ve fircalarda ise mac
Rujlarda en kalici max factor waterprof
Ve mac 72 saat

Belki yazan olmuştur hepsini okuyamadım ama lime crime markasının ürünleri muhteşem. Yurt dışından biraz uzun sürede geliyor ama harike ürünleri var.

Bakımlı kadın olmalıyız hepimiz. Bunun için kaliteli markanın ürünlerini kullanmak lazım. Bu yazıda en pahalı kozmetik ürünlerini paylaşmak istiyorum. L'Oreal benim markam. Sizin favoriniz hangisi?

Ben clinique markasının kapatıcısını çok seviyorum. Maybelline fit me fondoten de güzel pudralı bitişi hoş duruyor ama renkleri çok az ülkemizde. Oriflame kullandım memnun kalmadım. Lr bb kremini kullandım fakat yok gibi bişey o renkli nemlendirici gibi diğer markalar gibi kapatıcılığı yok. Bir sorum olacak Karma ve yağlı ciltler fondoten öncesi hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz acaba öneriniz nedir?

Avon'un ürünleri çok kaliteli ben bizzat kullanıyorum. Alışveriş için tıklayınız.

makyaj ürünlerinde en iyisi mac ve max factor. temizleyici nemlendirici vs de ise bioderma isis la roche posay clinique

Back