Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi proflara ulaşılamıyor malesef.. Okadar paralar yatırıyosun doktoru iki üç defa anca görüyosun.. Ben şiddetle ve kesinlikle Op. Dr. Halit Fırat Erden dîyorumm.. Para avcısı değil. Anlıycagımız dilden konuşuyor. Boş yere hırpalamıyor insanları .. Gayet açık ve net bi daktır:) ayrıca biraz çatlak:) herkese tavsiye ederm rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın..
Bu dr nerde. Eliff ben merterde oturuyorum istanbuldaaaa yazarsan sevinirim canim
Valla kızlar kim nerede tedavi gördüyse ve başarılı sonuç aldıysa ona göre o doktor harikadır :)) Bana görede Mustafa Bahçeci bir numara :)) Bahçeci Fulyada kendisi.... bende şiddetle Mustafa beyi tavsiye ederim :)))
CİHAN TANYOLAÇ , MUTLAKA VE MUTLAKA İSTANBULDA OLANLAR TANIMALI . BİR HASTAYLA BU KADAR GÜZEL İLGİLENİLİR VE BU KADAR GÜZEL TEŞHİS KONULUR. BEBEĞİMİN BÖYLE BİR DOKTOR EŞLİĞİNDE DOĞURDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM.paradan daha önemli şeyler var hayatta.en önemlisi sağlık konusnda güven duymak.eğer doktoruna güvenirsen zaten tedavinin yarısını başarmış oluyosun.ben endometriosis 4 .seviyede bi hastayım.bir ameliyat bir de tüp bebek denemesi yaşadım.negatfti sonuç.bundan sonra ne yapmam gerektği konusnda en iyi doktoru bularak danışmak istyorum.sizce bu konuda en güvenilir en ilgili en bilgili kim???burda okuduklarıma göre en sık ismi duyulan doktorlar ENVER KURT,SEMRA KAHRAMAN,YÜCEL KARAMAN.siz de katılıyomusnuz??