- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapatır mı yani uzun süre? Fiyatı önemli değil yeter ki iz geçene kadar idare etsin.Essence match 2 cover cream concelar öneririm hem etkili hem ucuz..
Teşekkür ediyorum arkadaşlar hepsini not alıyorum yarın bakıp alacağım inşaallah geçer çok sürmedenCanım ben flormar' ın 'mat velvet matifying foundation' isimli fondötenini kullanıyorum. Benim yüzüme mi çok uygun bilmiyorum ama her türlü izi kapatıyor bende sivilce, leke vs... Sende bir dene istersen, zaten almadan önce tester'ını uyguluyorlar fiyatı da çok uygun.
Canim make up forever hd full cover dovemeyi bile kapatiyor cok memnunum. İstersen swach yapiyim gor. Ama suan koyu kaliyor bana birazMerhaba arkadaşlar dün gece bir hata yapıp yüzümdeki sivilceyle oynadım ve sivilcenin etrafını da yaraladım ve şu anda suratımda kocaman bir yara var. Pazartesi işe gideceğim o zamana kadar bu yara geçmeyecek gibi duruyor. Bana işe yarar bir kapatıcı önerir misiniz?
Nerede bulabilirim?Canim make up forever hd full cover dovemeyi bile kapatiyor cok memnunum. İstersen swach yapiyim gor. Ama suan koyu kaliyor bana biraz
SephoraNerede bulabilirim?
Canim ayrica suya dayaniklii bak resim ekliyorum tam suremedin smdi normalde altina nemlendirici falan surmen lazimMerhaba arkadaşlar dün gece bir hata yapıp yüzümdeki sivilceyle oynadım ve sivilcenin etrafını da yaraladım ve şu anda suratımda kocaman bir yara var. Pazartesi işe gideceğim o zamana kadar bu yara geçmeyecek gibi duruyor. Bana işe yarar bir kapatıcı önerir misiniz?
Bunu kozmetikçitlerde bulmam mümkün değil midir?Canim ayrica suya dayaniklii bak resim ekliyorum tam suremedin smdi normalde altina nemlendirici falan surmen lazim Eki Görüntüle 1266759 Eki Görüntüle 1266761 Eki Görüntüle 1266764
Zannetmiyorum canim yoktur.Bunu kozmetikçitlerde bulmam mümkün değil midir?
Canim ayrica suya dayaniklii bak resim ekliyorum tam suremedin smdi normalde altina nemlendirici falan surmen lazim Eki Görüntüle 1266759 Eki Görüntüle 1266761 Eki Görüntüle 1266764
Bildigim kadariyla yok yogun kapaticilarn cogu suya dayaniklidir. Sabunla cikiyor ama ayada makyaj temizleyici cok inatci degil... Yapisi cok guzelbunun suya dayanikli olmayani var mi acaba.bende yogun kapatici kullaniyorum.bunu da denemek istiyorum ama suya dayanikli urunleri hic sevmiyorum.
kryolanKocaman bir iz ya da siyahlık kalacak gibi. Çok kötü duruyor şu an. Yarın gidip iyi bir kapatıcı almayı düşünüyorum Pazartesi işe böyle gidersem çok kötü olur. Tam alnımın ortasında şu an iz kapatmam Şart yani