Sonunda maşamı,düzleştiricimi aldım şimdi sorunum en iyi ısıya karşı koruyucu spreyi bulmak..
Siz hangisini kullanıyorsunuz? ya da kesinlikle önermediğiniz hangisi?
Kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen ? :)
başlıklarda Dove gördüm fiyatı uygun gerçekten ama etkili mi diğerleri kadar?
schwarzkopf gliss oil nutritive sıvı saç kremi kızlar ben bunu kullanıyorum tam 2 yıldır. ve saçlarım belime kadar .. normale göre daha az kırık oluşuyor hatta oluşmuyor bile diyebilirm :)) saçlarıma parlaklık ışıltı ve canlılık kazandırdı fiyatı 12-13tl civarında kesinlikle tavsiye ediyorum :))) banyodan sonra havlu ile hafif kurutulmuş saçlarıma spreyi uyguluyorum saç diplerime cok fazla olmamak şartıyla sonra fön makinesiyle kurutuyorum bu kadar basit :)))
Kesinlikle selective mavi su
Gliss sıvı saç kreminin hem turuncusunu hem sarısını almıştım. Tanesini 5 liradan görünce ikisini birden aldım.
Turuncusu hiçbir işe yaramadı saçlarım kaskatı oldu. Sarısı da eh işte..Başka bir arkadaşım da dove öneriyor ısrarla..
Ben de mavi sudan memnun kaldım. En güzel yanı hem saçları koruyor hem de düzleştiricinin etkisi daha uzun sürüyor.
Benim saçlarımda kuru ve yıpranmış durumda,bu yüzden düzleştirici çok nadir değdiriyorum saçıma ama çok sert ve şekılsız duruyor,elseve in sıvı saç bakım kremini kullandım ama oda hem yağlanma hem dökülme yapıyo nasıl bir ürün kullanabilirim ?
Kizlar gecmiste kalitesiz bir sac duzlestiricim vardi ve bende uzun zaman yanlis kullanimdan dolayi (nemliyken sac duzlestirmek) saclarim cok yandi zaten yapisida kuru bir hafta biraksan yaglanmaz yani artik duzlestiriciyi hic kullanmiyorum ama gunesin kurutucu etkisibe karsi koruyucu sprey ariyorum bu spreylerden kullanabilir miyim yoksa sadece maşa duzlestirici icin mi bi de hangi markayi onerirsiniz?