En iyi intikam alma yöntemi

her türlü intikamı denemiş ve yılların tecrübesi ile söylüyorum ,, yok saymak...umursamamak ,,intikam almak yerine unutmaya çalışmak meseleyi...hayatınızdan ilgili kişileri ebediyete kadar çıkarmak ve yolunuza bakmak...intikam almaya çalışmak sizi yorar sadece..zaman kaybıda bonus kalır...

Konuya yorumum da intikam değil ama ben icimden geçeni söylerim bi şekilde. Soğumuyo içim maalesef. Cool olamıyorum. Mesela bi insan gerizekalıysa bunu söylemek zorundayım.

İntikam derken öyle kötü manada değil umursamamak o kişinin sizin hissetiğiniz hissi yaşaması manasında kast etmiştim

En iyi intikam sana kötülük yapana iyilik yapmaktır
İntikam alırsan onun öfkesini körüklersin ama kötülüğüne iyilikle karşılık verirsen utancından yerin dibine sokarsın
Sonrada mutlu mutlu hayatına devam etmek

Kimden intikam almak istediğinizi yazmamışsınız o nedenle kardeşimden aldığım intikamı anlatayım.

Yaşım o zamanlar 15-16 kardeşim de benden 2 yaş küçük beni gecenin bir vakti deprem oluyor deyip elime de montumu verip aşağı indirdi. Bende intikam olarak aradan 1 hafta geçtikten sonra sabah namazı vakti onun yatağına yanına ve gittim ağlamaya başladım ama nasıl ağlamak feci ağlıyorum. Tabii uyandı ama ne olduğunu anlamıyor korkmuş bir şekilde bakıyor ben de ağlamaya devam. Sonrasında onu rüyamda cehenneme giderken gördüğümü çok gerçekçi olduğunu söyledim daha da korktu. O gün namaza başladı ta ki ben birine yaptığım şeyi anlatırken duyana kadar.

İntikam derken öyle kötü manada değil umursamamak o kişinin sizin hissetiğiniz hissi yaşaması manasında kast etmiştim

Olayı anlatsanız daha iyi yorum yaparız.

Ama şu kadarını söyleyeyim. Benim hissettiklerimi o da hissetsin mantığı her zaman işlemiyor.

Romantik iliskiler icin soruyorsaniz:
  • NO contact. Ne sacma "son defa konusalim. Senin dis fircan bende kaldi" mesajlar. Komple keseceksin. Bloke etmene gerek bile yok, sadece bir daha iletisime gecme
  • kendine bak. Kendini en iyi yerlere getir. Ve bunu kendin icin yap.
  • hemen birilerini bulma veya bulmus gibi yapma. Hem sana zarar, hem disariya basit gösteriyor. Ha tesadüfen bakkalda hayatinin adamina rastladin o zaman kacirma tabi.
  • ve tekrar birileri ile tanissan son kisiden her konuda daha yüksek olan biriyle tanis. En zorlarina giden de o.

Son olarak: Hayatini en iyi sekilde yaşa. ❤

tabi ki umursamamak hatta hiç var olmamış gibi davranmak
gerekirse bu konuda rol yapmak ama nettir yani umursamamak
çünkü insana en çok umursanmamak ve unutulmak dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…