- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.799
- 33
Etiketlediğin konu başkasının yavYanınızdan geçerken kolunuza çarpann intikam almayı düşünmüyorsunuzdur inşallah.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketlediğin konu başkasının yavYanınızdan geçerken kolunuza çarpann intikam almayı düşünmüyorsunuzdur inşallah.
Doğru konu linki panoda kalmış. Uyardığın için teşekkürler, düzelttim.Etiketlediğin konu başkasının yav
Rica ederim.Doğru konu linki panoda kalmış. Uyardığın için teşekkürler, düzelttim.
İntikam derken öyle kötü manada değil umursamamak o kişinin sizin hissetiğiniz hissi yaşaması manasında kast etmiştimİntikam almak bana göre; anca kişinin başka birine zarar vermekle, rahatlayacağı düşüncesine veya hissine kapılıp kendini kandırmasıdır. Anlık, geçici bir his ve de düşünceden başka bir şey değil benim için. Başkası bana zarar verdiyse, bana pek çok şey öğretmiştir. Deneyim kazandıysam, dersimi aldıysam ne ala. Ama intikam peşinde koşuyorsam, karşımdakinden bir farkım yokmuş. Öyle bir durumda da her iki kişiye de yazık derim...
En iyi yöntem onu tamamen hayatınızdan aklınızdan çıkarmak.Onunla tanismadiginiz zamanlara dönmek ve mutlu olmak .En iyi yöntem nedir? En cok hangisi işinize yaradı?
Ağzina kus, yuzune os..rEn iyi yöntem nedir? En cok hangisi işinize yaradı?
Ayyyyy Allah iyiliğinizi versin emi sabah sabah işe gidecekken ne güldüm size. Biz kadınlar valla normal değiliz hepimiz birer deliyizAğzina kus, yuzune os..r
Ayyyyy Allah iyiliğinizi versin emi sabah sabah işe gidecekken ne güldüm size. Biz kadınlar valla normal değiliz hepimiz birer deliyiz
İntikam derken öyle kötü manada değil umursamamak o kişinin sizin hissetiğiniz hissi yaşaması manasında kast etmiştim
en iyi intikam mutlu olmak,gülmektir.En iyi yöntem nedir? En cok hangisi işinize yaradı?
Yani o kadar çok intikam aldık ki, en başarılı olan şu.En cok hangisi işinize yaradı?
Fikriniz yoksa yorumda yapmayın? Kimse yorum yapmanız için sizi zorlamadıki?Yani o kadar çok intikam aldık ki, en başarılı olan şu.
Bu mudur yani? Şaka gibisiniz.