En iyi intikam alma yöntemi

Neydi ya bı dizi vardı . Entrika dolu . Heh yasak elma . Onu izle bolca fikir vardır 😬bana kalırsa hayatima odaklanmak ,yok saymak (kalp kırıklığı falanda ) yooo somut bir şekilde zarar verdiyse intikam falan yok bam bam bam🤪

30 yaşındayım ve öğrendiğim bir şey varsa en iyi intikam o kişiyi bensiz bırakmak. Daha iyi bir yöntem bilmiyorum. Çünkü ben dokunduğum her hayata güzellik katmaya çalışan biriyim. Kimseye kötülük yapmadım i.Bensiz kalması, ona arkamı dönmem en büyük zarar olur.
aynen öyle onlar beni kaybetti deyip geçiyorum..

Ben değerliyim eğer beni bilerek ve isteyerek üzdüyse bensiz bırakırım..zaten eninde sonunda da sosyal medyadan bakar fotoğrafa falan ne kaçırdığını gördükçe o mutsuz olur..al sana en iyi intikam

İntikam almak bana göre; anca kişinin başka birine zarar vermekle, rahatlayacağı düşüncesine veya hissine kapılıp kendini kandırmasıdır. Anlık, geçici bir his ve de düşünceden başka bir şey değil benim için. Başkası bana zarar verdiyse, bana pek çok şey öğretmiştir. Deneyim kazandıysam, dersimi aldıysam ne ala. Ama intikam peşinde koşuyorsam, karşımdakinden bir farkım yokmuş. Öyle bir durumda da her iki kişiye de yazık derim...

En iyi yöntem nedir? En cok hangisi işinize yaradı?
Valla benimki yok saymak, asla umursamamak.
Bunu da intikam amacıyla, istemli yapmıyorum; son noktaya geldiysem o kişi gerçekten hiç oluyo benim için, asla önemsemiyorum, görünmez oluyo sanki.
Umursanmamak da hakaretten daha ağırdır bence.

X