en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

haftaya bi terslik olsun da bak bakalım seni ne hale sokcam kaydirigubbakcemile[/quote]

çok korktum tiril tiril titriyom korkumdandelikafaduldendelikafadulden delikafadulden

vissssss bide tehtid ediyy bu gurbis seni sardunyamm -tatlicadiarzu-senı boylemı edecek yoksam ge canum sen haftaya bana gell gurbis bise edemez sana ben varım laa yanında -tatlicadiarzu-:içelim:

vissssss bide tehtid ediyy bu gurbis seni sardunyamm -tatlicadiarzu-senı boylemı edecek yoksam ge canum sen haftaya bana gell gurbis bise edemez sana ben varım laa yanında -tatlicadiarzu-:içelim:

sağol datlum bu gurbiş dedükleri kadar varmış...koca koca diye yolacak benüüükötükedihüso

aşkolsun yaaaa burda toplanmışsınız hiiç çağıran yok küstüm işteeee:dilcikar:

ayy pardon sardunyammmm şimdi gördüm msj.....seni atlıyorum şekerim....Şeniz

ayy pardon sardunyammmm şimdi gördüm msj.....seni atlıyorum şekerim....Şeniz

ayyy benim dünya tatlısı bebişimmmm:asigim::1hug:Şeniz seni hiç atlarmıyım nasıl olabilir böyle birşey:çok üzgünüm: bu gurbiş yok mu gurbiş az kaldı kk nın yarısı banlanacaktık da durumu kurtarmak için uğraştım sana ancak gelebildim balıma.s.Şeniz

saol datlummm geldim geldim kaçarmı....
zaten bu hafta sonu evde pinekliyorum ne sinir yaaaaa:nazar:

sardunyaammm saol tatlımcım...
ya bu gurbiş süper ama yaa bayılıyorumn valla ben.......

saol datlummm geldim geldim kaçarmı....
zaten bu hafta sonu evde pinekliyorum ne sinir yaaaaa:nazar:

hoşgeldin balım....az kaldı banlanmamıza sebep olacaktı fakat bir yandan da haftasonları geyiği topiğine sahip olmamıza da sebep oldu..bu yüzden kendüsünü affettim fakat haftaya dilek yok ona...nankörlük ettü:dilcikar:

X