en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

tamam tatlım...bende çıkıp kk da tur atacağım zaten..karşılaşırız seninle bir topikteŞeniz

kilo almaya çalışanlardan nefret ediyorumkötükedihüso

şey bi zamanlar ben de almaya uğraşıyodum
ama valla artık uğraşmam, anladım zayıflığın kıymetini
benden nefret etme, candyden edebilirsin lülülülülülü

ebeme mi :roflol: :roflol:
çok yaşa sen a.s. a.s.

yaaa elisim ben o sallanan ampulleri daha çok seviyodum
yannız birisin akrabası vefat etmişti yanılmıyorsam
orada seninde mesajın vardı senin memişleri görünce ben kopmuştum vallayerimseniben

Elis karısı , senin kapıya hayrıma bi paket bıraktım... :jeyyar:
Oğa bi bak hele, iki çul çaput bi şeyler gönderdim sağa, üstünü örtersin diye...

ben o sırada çene yapıyodum sanırım fisfisfis

ebemde ne arıyon oolum sen git selam sööle kemikleri kalmamıştır ben korkarım

yaaa elisim ben o sallanan ampulleri daha çok seviyodum
yannız birisin akrabası vefat etmişti yanılmıyorsam
orada seninde mesajın vardı senin memişleri görünce ben kopmuştum vallayerimseniben

tamam senin icin 4 dakka 23 saniye 45 salise degisecem soz,,,,,bekle,,,,,

biz buradaki dairemizi satıp müstakil sahil beldesinde bir ev almak istiyoruz cnm
eşim uzun yıllar yurt dışında yaşadı çok iyi derecede almancası var
ayrıca ağır vasıta ehliyeti emlakcılık belgesi garaj yönetim tecrübesi var
ama şuanda işsiz malesef..........

Elis karısı , senin kapıya hayrıma bi paket bıraktım... :jeyyar:
Oğa bi bak hele, iki çul çaput bi şeyler gönderdim sağa, üstünü örtersin diye...

ben boyle cok mutluyum,cibildak ve seksuuu,,,,lutfen benimle ugrasma,kosmer amcama soylerim gorursun,bak bugun polis haftasi,kapanisi senle yapmiyalim yaneee,:1closedeyes:

ben boyle cok mutluyum,cibildak ve seksuuu,,,,lutfen benimle ugrasma,kosmer amcama soylerim gorursun,bak bugun polis haftasi,kapanisi senle yapmiyalim yaneee,:1closedeyes:

:roflol::roflol:
soyun eliscim soyun ben karışmıyom bak hiçkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…