- 19 Mart 2008
- 3.753
- 5
-
- Konu Sahibi Halikarnas
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Nıyetım acızane-ı tacız etmek degıl bılakıs efkar-ı umumede nacızane bır mıkıs teklıfıdır.verecegınız her muspet cevap harabe-ı mıkımın dermanı olacaktır.
sanırım öyle olacak:roflol: ooo koca hafta sonu tıkın tıkın ne oluruz bilmem...anlaşılan masaj kemerimi belimden hiç çıkarmadan oturacağım
ne vuruyon nan üşenmedik yaptık geldik heralde demi insan eline sağlık güsel olmuş der
Nıyetım acızane-ı tacız etmek degıl bılakıs efkar-ı umumede nacızane bır mıkıs teklıfıdır.verecegınız her muspet cevap harabe-ı mıkımın dermanı olacaktır.
Sarduş, ben geldim böcüğüm... :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Ayaklarıma karasular indi kısım, ne piçim adresmiş buraaaa..klava:
İnsan açık adres yazardı, sen bilmiiin mi benim bilgisayarım sakat.. Vermişin kargacık burgacık bi link, tıhlıyom tıhlıyom gelmiiir hoşşikkk...
Pöööffff!!! Hayde getir gayfemi... Keyif yapam accık..
bi yandan tıkınacağımcokacimcoook...bi yandan sporumu yapacağımkaydirigubbakcemile2 bi yandan geyimi yapacağımdelikafadulden...oldu olacak bi yandan da oturağa oturayımda wc sorunumu hallediyim:roflol:
bi yandan tıkınacağımcokacimcoook...bi yandan sporumu yapacağımkaydirigubbakcemile2 bi yandan geyimi yapacağımdelikafadulden...oldu olacak bi yandan da oturağa oturayımda wc sorunumu hallediyim:roflol:
ne nan gözümüzün baktığıyla kalcak biyerimiz şişerse görürsün
yedinmi onu doğru sööle yemedim de yemedim dekaydirigubbakcemile
Ooolümm sende üstüne bi şeyler giyin artıkın, üşüteceksin allla allaa... mirmirmirmir
Tamam annadık güsel memişlerin var... şakkıdı
Hasta etme adamı,olan var olmayan var.. :mymeka:
sonuçta derman mı oluyomuş :uhm:
çenebazım bak seni bile susturdu bunlar
:lepi: :lepi: süper fikir ben niye daha önce düşünemedim bunu sositososito sositososito
benim de canım çekti şimdi:çok üzgünüm: ama yapamam ben kek mek-tatlicadiarzu- keşke daha erken olsaydı pastaneden hazır alırdımsenağlama
hadi canım git tıkın:mymeka: boğazından nasıl geçecekse:dilcikar:
ayy kıyamam yaama ben kek falan laflarını duyunca çok acıktııımmm cokacimcoook cokacimcoook
olsun gel sen neler yaparım :)))ben buyururum ama ilk otobüs sabah 9da izmire kaydirigubbakcemile3
sanada kıyamam yaaa off benim yüsümden migidip peynir ekmekmi yesek ne yesekcokacimcoook
eline sağlık bacım :)))ne vuruyon nan üşenmedik yaptık geldik heralde demi insan eline sağlık güsel olmuş der
elisim gel gel hoşgeldin bacımNıyetım acızane-ı tacız etmek degıl bılakıs efkar-ı umumede nacızane bır mıkıs teklıfıdır.verecegınız her muspet cevap harabe-ı mıkımın dermanı olacaktır.
Ooolümm sende üstüne bi şeyler giyin artıkın, üşüteceksin allla allaa... mirmirmirmir
Tamam annadık güsel memişlerin var... şakkıdı
Hasta etme adamı,olan var olmayan var.. :mymeka:
Bana göpüklü gayfe getir çıbık, bu ne böööle çaki nin meymenetsiz suratı gibi...