- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kullananlar Shiseido'dan çok memnun ama ben denemedim daha. Genelde çocuklara özel ürünleri alıyorum cildim çok hassas olduğu için. Oğlumla beraber kullanıyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Shiseido Expert Sun Anti-Aging Protection SPF30
Shiseido Expert Sun Anti-Aging Protection SPF30, SuperVeil-UV 360 teknolojisi sayesinde güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanma belirtilerini azaltır. UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyan bu özel formül, yapışkanlık hissi bırakmayan dokusuyla da dikkat çekiyor.
LR denediniz mi? Aldığınız ürünlerin üzerinde yazan faktörler ile ilgili şunu söyleyebilirim. Alman standartları ile üretilmiş ise, sürdüğünüz ilk andaki etkisinin faktörü yazar ve vücudunuzda durdukça bu faktör düşer. Misal 50 yazıyorsa 2 saat sonra o artık 50 faktör korumaz. Avusturya standardını tercih ederseniz, vücuda sürdükten 2 saat sonra kaç faktör yazıyorsa o faktörü görürsünüz. LR için de bu böylesir. Kesinlikle tavsiye ederim.Hayir asla Garnier olmaz, bu marka gunesten korumuyo. Surunce pancar gibi kizarip eve geliyorum her seferinde. Bioderma gibisi yok. Bu markayi sinirden cope attim, amele yanigi oldum diye. Madem amele yanigi olucam ne diye gunes kremi surdum, kimi kandiriyolar?