En iyi güneş kremleri

Kullananlar Shiseido'dan çok memnun ama ben denemedim daha. Genelde çocuklara özel ürünleri alıyorum cildim çok hassas olduğu için. Oğlumla beraber kullanıyoruz :)

Ben Daylong almıştım ondan da memnundum ancak LR'a geçiş yaptım başka ürünlerde, şimdi onun güneş kremini de kullanıyorum bu da çok güzel.

8047611_full.jpg

Shiseido Expert Sun Anti-Aging Protection SPF30
Shiseido Expert Sun Anti-Aging Protection SPF30, SuperVeil-UV 360 teknolojisi sayesinde güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanma belirtilerini azaltır. UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyan bu özel formül, yapışkanlık hissi bırakmayan dokusuyla da dikkat çekiyor.

Kullanıyorum , çokta memnunum.Shisedo cilt temizleme ürünleri ve kozmetikte de oldukça başarılı

Garnier dan hiç memnun kalmadım ki bb kremini çok severek kullanıyorum. La roche posay anthelios fluid kullanıyorum çok uzun süre gidiyor ve çok sorunlu bi cildim olmasına rağmen hiç bir sıkıntı olmadı cildim de. Kesinlikle tavsiye ediyorum karma ve yağlı ciltlere

Bu ürünleri tavsiye ederim. Tamamen bitkiseldir. Gönül rahatlığıyla cildinize zarar vermeden kullanabilirsiniz.

Eklentiler

• lr_gunes.jpg
    lr_gunes.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 89
Hayir asla Garnier olmaz, bu marka gunesten korumuyo. Surunce pancar gibi kizarip eve geliyorum her seferinde. Bioderma gibisi yok. Bu markayi sinirden cope attim, amele yanigi oldum diye. Madem amele yanigi olucam ne diye gunes kremi surdum, kimi kandiriyolar?
LR denediniz mi? Aldığınız ürünlerin üzerinde yazan faktörler ile ilgili şunu söyleyebilirim. Alman standartları ile üretilmiş ise, sürdüğünüz ilk andaki etkisinin faktörü yazar ve vücudunuzda durdukça bu faktör düşer. Misal 50 yazıyorsa 2 saat sonra o artık 50 faktör korumaz. Avusturya standardını tercih ederseniz, vücuda sürdükten 2 saat sonra kaç faktör yazıyorsa o faktörü görürsünüz. LR için de bu böylesir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Avene emülsiyon 50 kullandim.Iyiydi.Yatistiriyordu.
'la Roche posay xl antelios ultra fluid aldım önceki kullandigimda memnundum.Suan değilim.Asiri kimyasal gibi geliyor dokunuşu.
Solante iyi gibi.Denedim ama kullanmadım
Parlıyor mu acaba?
Vichy yağlı ciltler için beğenmedim.
Bioderma photomax begenmedim asiri parliyor yagli cilt oldugu halde.

Öneri beklerim.

Solante iyi ıvır zıvır bir sürü çeşidi var. Daylong biraz daha iyi geliyordu cildime ama f/p olarak bakıp solante alıyorum. Bi de bizde güneş kremi çok gidiyor utanmasak ekmeğe süreceğiz ailece kızarık ciltliyiz malesef. Solante 150 ml uzun süre gidiyor.

en iyi güneş kremleri fiziksel yani kimyasallar gibi güneş ışınlarını cilt tarafından almayan koruyucu tabaka oluşturup güneş ışınlarını direk yansıtanlardır çinko oksit veya titanyum dioksit içerirler

ben vitaminsiz kıl köklerini beslemeyen bir güneş kremi arıyorum sebamed kullanıyorum ama besliyor sanırım ki gıdımda küçük tüylenmeler başladı.

X