Göz Çevresi Bakımı en iyi göz kremi

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
günaydın kızlar yaşım 23 ve gözlerimde kırışıklık ve birazda torbalanma hissediyorum.:sinifsinif: özellikle de güneşte daha çok belli oluyor.kaç zamandır göz kremi almayı düşünüyorum fakat hangi ürünü alsam bir türlü karar vermiyorum.CADIARZU Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. hihoyyyt Bütün cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :1hug:

1,5 yıldır la roche posay-active c yeux göz altı kremini kullanıyordum, memnundum.
geçen ay nuxe'nin göz altı kremini aldım ondan da memnunum.
ve bu bahsettiğim iki ürünün içeriği de su bazlı,fiyatları aşağı yukarı 60 tl
ama her ikisinde de SPF özelliği yok.
spf özelliği olan dermalogica veya dr.murad ürünlerinin fiyatları 200tl civarında.

bu arada 26 yaşındayım

1,5 yıldır la roche posay-active c yeux göz altı kremini kullanıyordum, memnundum.
geçen ay nuxe'nin göz altı kremini aldım ondan da memnunum.
ve bu bahsettiğim iki ürünün içeriği de su bazlı,fiyatları aşağı yukarı 60 tl
ama her ikisinde de SPF özelliği yok.
spf özelliği olan dermalogica veya dr.murad ürünlerinin fiyatları 200tl civarında.

bu arada 26 yaşındayım

teşekkür ederim canım cevabın için o 200tl likler çok pahalı biraz uygun olsun öyle değil mi devamlı kullnıcaz sonuçta.güneş kremi kullnıyorum fakat zaten göz çevreme uygulayamıyorum ama göz altı kırışşıklığım geçsin oda yeter.sende nasıl bir etki yaptı ne için almıştı bu ürünleri zahmet olmaz ise cevap yazabilri misin Şeniz

teşekkür ederim canım cevabın için o 200tl likler çok pahalı biraz uygun olsun öyle değil mi devamlı kullnıcaz sonuçta.güneş kremi kullnıyorum fakat zaten göz çevreme uygulayamıyorum ama göz altı kırışşıklığım geçsin oda yeter.sende nasıl bir etki yaptı ne için almıştı bu ürünleri zahmet olmaz ise cevap yazabilri misin Şeniz

25 yaşına girdiğim sıralar, karar verdim kullanmaya. Artık zamanı geldi diye düşündüm. Nemlendirmek amaçlı kullandım ben.Sonuçta kırışıklıkların en önemli nedenleri, nem eksikliği ve güneşin olumsuz etkisi. Keşke spf içeren su bazlı kremler daha ucuz olsaydı.

La roche posay,bazı eczanelerde satılıyor. Bana da cilt doktorum önermişti.Dermokozmetik diye tabir ediliyor.Göz altı kremi haricinde nemlendiricisini de kullanıyorum La roche posayin ve ondan da çooooooooooook memnunum.

Göz altı kremim bitmişti geçenlerde eczaneye gittim, kullandığım kremden kalmayınca ordaki cilt uzmanıyla görüştük ve önerdiği kremlerden biriydi Nuxe.Ayrıca bitkisel bir ürün.

Ve her iki ürün de parfümsüz :KK66:

pahalı krem kalıtelı krem degıldır :eek:lmaz:
ben memnunum canım 29 yasındayım ben..
ve uzman estetısyenım:KK3:
rahatlıkla kullanabılırsın ama dersenkı cızgım cok sebomed öneırım yerimsenibenoda hemen hemen aynı fıyatşutarafagitti

ark görustugu cılt uzmanıda o eczaneye o fırma tarafından konmuş satıs destek ekıbının uzmanı..
en kötuyu en ıyı olarak satmak zorundabuyrunnnnnnnnn

pahalı krem kalıtelı krem degıldır :eek:lmaz:
ben memnunum canım 29 yasındayım ben..
ve uzman estetısyenım:KK3:
rahatlıkla kullanabılırsın ama dersenkı cızgım cok sebomed öneırım yerimsenibenoda hemen hemen aynı fıyatşutarafagitti

çok fazla kırışlığım yok ama beni rahatsız ediyor.gülünce de torbalanmda oluşuyor.peki canım uzman olrak birşey daha sorayım sana. cilt temizleme ürünleri olarakta aynı ürünü mü kullanıyorsun Şeniz

ark görustugu cılt uzmanıda o eczaneye o fırma tarafından konmuş satıs destek ekıbının uzmanı..
en kötuyu en ıyı olarak satmak zorundabuyrunnnnnnnnn

Evet, o firmanın uzmanı gelmişti tesadüfen o gün :))
Eczacıyla beraber raflara bakıtığımızda benim istediğim krem kalmadığı için fiyatı en uygun su bazlı krem olarak Nuxe vardı.Onu aldım dolayısıyla.Su bazlı nemlendiricileri kullanmamı bana doktorum önermişti zaten.Ve daha önce nivea-avon vs. kullanmıştım, yağ bazlı oldukları için göz altımda minik minik yağ bezeleri oluşmuştu.

Bence en doğru şey, cilt tipine göre krem almak,güneş koruyucu özelliği olması ve tabi ki fiyatının da uygun olması.

Sebamedin ürünlerine diyecek lafım yok. Ne kullandıysam memnun kaldım. Dudak balmı, güneş losyonu,sabunu...

la roche almaya gittim.vichy aldım.su bazlı rollon.yani süper.yağ butonlarım gitti.günde bir kere sürüyorum.tavsiye ederim.

ben kose nin seksei göz altı kremini kullanıyorum yaşım 22 ama çok güldüğüm için gözlerim şimdiden kırışmaya başladı ve göz altlarım çok kuru daha önce loreal in kullanmıştım ama o yakıodu şimdi kose ye geçtim bende strawberry den alıyorum hatta aldığım setin içinden çıktı öyle kullanmaya başladım şimdi memnunum çok

25 yaşındayım kızlar.gözaltlarım rahatsız ediyor.sebamed, la roche hangisi.. la roche posay-active c yeux memnun olmayanlar vardı başka bi topicde okumuştum.ne diyorsunuz?

X