- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
- Konu Sahibi KELEBEKLERM
-
Kizlar bebegimin gazi icin kullanip memnun kalduginiz gaz giderici ilac var mi
Bebegin ne kadarlik canim ben sab kullandim sonra nurse harveys kullandim en son debridat kullaniyorum bana en iyi debridat geldi. Sabda iyi ama etkisi kisa suruyor. En dogali nurse harveys kimyasal yok icinde ama doktorum bana o kabiz yapar dedi biraktirdi debridat verdu. Bebis kucukse nurse yada sab kullan ama ben debridatta rahat ettim benim bebegim 3. Ayinda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Birde bu rezene cayi nasil hazirlaniyor olculeri nedir
1 su bardağı sıcak su içine bir çay kaşığı rezene demlenmeye bırakılır sonra içiyosun baya faydalı
Bebegimede versem bisey olur mu ve ne kadarini vermem gerek[/QUOTE
bebek 2. buçuk aylıksa ara ara 2 kaşık verebilirsin günde 3-4 kere heralde zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta bunların çaylarıda var karmakarışık ben hiç kullanmadım ama kendim içmiştim ben bi çay kaşığı anasonda koyuyodum içine kendim içiyodum iyi bir gaz ilacı varsa ondan ver bebeğe sende yemeklere kimyon koy kimyonuda aynı şekilde yapıp içebiliyosun rezeneyide ben alakalı alakasız her yemeğe kimyonu koyuyodum yada sonradan koyuyodum yiyodum öyle
Bebegimede versem bisey olur mu ve ne kadarini vermem gerek[/QUOTE
bebek 2. buçuk aylıksa ara ara 2 kaşık verebilirsin günde 3-4 kere heralde zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta bunların çaylarıda var karmakarışık ben hiç kullanmadım ama kendim içmiştim ben bi çay kaşığı anasonda koyuyodum içine kendim içiyodum iyi bir gaz ilacı varsa ondan ver bebeğe sende yemeklere kimyon koy kimyonuda aynı şekilde yapıp içebiliyosun rezeneyide ben alakalı alakasız her yemeğe kimyonu koyuyodum yada sonradan koyuyodum yiyodum öyle
Sagol canm denicem
Bebegim 2.5 aylik ve surekli kivraniyo kuzum altini acinca bide bacaklarina bisiklet hareketi yapinca biraz yapiyo ve rahatliyor.sab cok duydum.bu da bitkisel mi acaba.bide rezene cayini nasil veriyosunuz gunde kac kasik
benim bebeğimde 3. ayını bitirdi aynılar benimkinin gazı son bir haftada bitti gibi bişi çok şaşkınım. 3 günde bir tuvaletini yapan oğlum dün günde 3 kez yaptı ve artık daha düzenli gazı ama huysuzluğu bitmedi orası ayrı :) sab bitkisel değil sanırım rezene çayını 60 cc veriyorum günde zaten daha fazla içmiyor bazen ıhlamurda demliyorum onuda aynı şekilde veriyorum. İnsallah senin bebişinde azalır biran önce
Rezene cayida icirdim. doktor 3. Haftadayken icirebilirsin dedi. Rezene cayi 20-30ml vermistim. Emziren annelerin kendi yemeklerine kimyon koydugunuda duymustum gaza iyi geliyormus
cnm 20-30 ml çok değil mi küçücük bebeğe .ben sadece 3 çay kaşığı veriyorum.sana doktormu o şekilde tavsiye etti
Kizlar bebegimin gazi icin kullanip memnun kalduginiz gaz giderici ilac var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?